Tevreden klanten

Niet voor niets is Riezebos bouwbedrijf tot op 1 na beste verbouwer van Nederland uitgeroepen in 2022! De onafhankelijke vergelijkingswebsite www.bouwnu.nl kijkt jaarlijks wie de best presterende verbouwers van Nederland zijn. Riezebos Bouwbedrijf scoort uitstekend met een gemiddelde van 9,7!
Dit is nog weer een mooie verbetering ten opzichte van 2021; toen werden we uitgeroepen tot de derde beste verbouwer van Nederland, met een gemiddelde score van 9,6.
Niet alleen medewerkers, onderaannemers en leveranciers zijn belangrijk voor Riezebos Bouwbedrijf. U als opdrachtgever bent namelijk het meest van belang. Omdat u centraal wordt gesteld bij het voorbereiden en uitvoeren van de werkzaamheden, zult u altijd de service en garantie krijgen die u mag verwachten van hoog presterend bouwbedrijf.

Voor haar opdrachtgevers heeft Riezebos al veel verschillende soorten werkzaamheden mogen uitvoeren. Het bedrijf is daar erg dankbaar voor. Nog fijner vindt zij het dat de opdrachtgevers erg tevreden zijn over het uitgevoerde werk. Mensen waarbij een verbouwing is gerealiseerd, nieuwe kozijnen zijn geplaatst, een heel nieuw huis voor is gebouwd, enz., vertellen u hier graag over. Lees onderstaande verhalen. Maar kijk ook eens op de site van www.bouwnu.nl. Vraag ook naar de uitgebreide referentielijsten.

Familie Nagtzaam houdt eigen weblog bij
In Almere heeft Riezebos Bouwbedrijf een fraaie woning gebouwd voor de familie Nagtzaam. Zij vonden het leuk van de hele bouwperiode een dagboek op internet bij te houden. Erg leuk om te lezen wat ze allemaal meemaakten. Kijk daarom snel!

Nieuwe woning voor familie Plakke
De familie Plakke uit Nunspeet viert feest in hun nieuwe woning. Ze zijn bijzonder tevreden over de bouw van de woning, maar ook over de aanpak door Riezebos Bouwbedrijf. Jan Plakke: “Natuurlijk kijk je goed om je heen als je gaat bouwen, want je wilt de beste aannemer, maar tegelijkertijd ook een goede offerte. Wat opviel bij de mensen van Riezebos is dat ze veel ervaring en kennis hebben van het toepassen van kunststof kozijnen en ze een príma kwaliteit bouwen voor een heel redelijke prijs. Daarnaast is de aanpak heel anders dan bij andere bouwbedrijven. Voordat de voorbereiding van de woning startte is met ons een heel lange vragenlijst doorgelopen.

Alle afspraken over de bouw werden uitvoerig vastgelegd. Hierdoor was alles duidelijk en is er tijdens de bouw geen sprake geweest van enige discussie. We werden gewezen op zaken waar we zelf niet eens over nagedacht hadden. We konden vaak heel veel keuzes maken, terwijl het ene niet meer kostte dan het andere”. Mevrouw Plakke vult aan: “Wilt u voorbeelden? We konden zelf de plaatsen van de radiatoren aangeven, waarbij wel goede adviezen van Riezebos kwamen. Ook ging het over de plaatsen van de stopcontacten en verlichtingspunten, de draairchtingen van de deuren, de kleurstellingen van diverse materialen, type kozijnen, vensterbanken en verder teveel om op te noemen. Ik geloof dat het totaal wel om iets van 140 à 150 punten ging”. Jan vat het kort samen: “Je merkt wel dat we heel erg tevreden zijn. We kunnen andere mensen ook van harte aanbevelen met Riezebos te gaan bouwen!”

Familie Hammer uit Dronten geniet zichtbaar van de nieuwe woning
In Dronten genieten meneer en mevrouw Hammer van hun opgeleverde woning. Mevrouw Hammer: “We zochten een beetje naar een bijzonder model en vonden deze woning erg mooi. Eigenlijk is het een woning uit het standaard programma, maar omdat ze bij Riezebos de woningen helemaal aanpassen aan je eigen wensen, is het nu precies het huis geworden wat we voor ogen hadden. We genieten er alle dagen van”. Ook meneer Hammer geniet zichtbaar. Vanuit zijn mond klinkt het: “We heffen het glas op een prima eindresultaat en willen iedereen met bouwplannen adviseren om eens met Riezebos te gaan praten!”

Familie van den Barg uit Zwolle liet hun woning uitbouwen
“Ja, natuurlijk mag u ons vragen hoe we de verbouwing beleefd hebben. We hadden samen wel wat ideeën om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Daarbij waren we meer ruimte nodig aan de voorzijde waar de oude keuken ook zat. Daarnaast vonden we de zithoek aan de achterzijde eigenlijk al jaren te smal. We bedachten dat het mooi zou zijn om daar bijvoorbeeld een meter uit te bouwen.
Omdat mijn man altijd als ingenieur gewerkt heeft, kon hij zelf al goede tekeningen maken. Daarmee zijn we onder andere naar Riezebos Bouwbedrijf gestapt. We zochten een echt familiebedrijf waarbij we ook goede garanties belangrijk vonden. Daarvoor waren we bij Riezebos wel aan het goede adres. Wat direct ook opviel was dat ze daar erg meedachten, zowel met het ontwerp als met de uitvoering. Het doornemen van een lange checklist maakte dat we eigenlijk niks meer over het hoofd zagen. Er werd dan ook een keurige offerte opgesteld.

Nadat Riezebos de bouwtekeningen en bouwaanvraag had ingeleverd was het nog even wachten tot de bouwvergunning er was. Daarna werd door Riezebos een planning opgesteld en werd met het werk gestart. Het viel mijn man op dat er zo goed gepland was en dat alles eigenlijk helemaal achter elkaar doorliep. Ook de onderaannemers waren er steeds op tijd. En echt, ze hebben alles verzorgd, vanaf de eerste spijker tot en met het schilder- en straatwerk. Wat ik zelf ook erg belangrijk vond was dat je met de betreffende mensen (Johan en Ernie vormden de vaste ploeg) zo goed kon overleggen, dat ze steeds alles netjes opruimden en dat die ook zo fijn meedachten.

We kijken terug op een heel plezierige verbouwtijd, maar nu nadat het ingericht is, merken we ook dat het in de praktijk een heel goede investering is geweest. We genieten elke dag van de nieuwe, grotere, keuken en de zithoek is nu helemaal geweldig. Het zonnescherm is weer gemonteerd, zodat ook de plek buiten weer helemaal voor elkaar is. Ja, we bevelen Riezebos graag aan bij onze familie, buren, vrienden en bekenden!

Oh ja, we zijn bij Riezebos in de nieuwe showroom geweest. Daar krijg je wel een heel goed overzicht van alle mogelijkheden, kleuren en uitvoeringen. We kunnen u aanraden om daar ook eens een kijkje te gaan nemen.”

Prachtige nieuwe woning voor familie Bouwknegt te Dronten
In Dronten werd de woning van de familie Bouwknegt opgeleverd. Nadat de tuin werd aangelegd, is het heerlijk genieten voor mevrouw Bouwknegt. Zij is erg tevreden over de voorbereiding, de uitvoering en de snelle oplevering door Riezebos Bouwbedrijf.

Familie Meuleman uit Dronten kreeg een mooie aanbouw
“Of we mee willen werken aan dit interview? Natuurlijk! Vorig jaar hebben Appie en Dennis van Riezebos Bouwbedrijf hier een prachtige aanbouw gemaakt. Samen met meneer Riezebos hadden we het plan al uitgedacht. We waren bang dat het in de bestaande woonkamer erg donker zou worden, maar daar had meneer Riezebos mooie oplossingen voor. Wij hebben toen gekozen voor twee fijne daglichtbuizen en hebben daar nog steeds veel plezier van.
Appie en Dennis hebben alles gemaakt, vanaf de fundering tot de oplevering. Dat was wel fijn, dat je steeds dezelfde mensen hebt. Ze gaven nog wel eens tips, ruimden de boel steeds netjes op en waren ook heel beleefd. Fijne mannen om mee samen te werken.
Inmiddels heeft Riezebos ook een voordeuroverstek met nieuwe garagedeuren gerealiseerd, waar we erg blij mee zijn.

Familie Marsé uit Almere dik tevreden
“We wonen nu een dik jaar in ons nieuwe huis in Almere en zijn er erg blij mee! Vanaf het begin was de samenwerking met Riezebos bijzonder prettig. Dit gold zowel voor de contacten die we met het ‘kantoor’ hadden alsook met de fijne mensen op de bouwplaats. Die dachten echt heel goed mee en je kon merken dat ze veel plezier in hun werk hebben. Moeilijke details werden als een uitdaging gezien en we zijn erg tevreden met het resultaat.
Toen meneer Riezebos belde voor een oplevering hebben we slechts één heel klein puntje kunnen ontdekken. Wat een vakwerk! Als we weer zouden bouwen, kozen we zeker weer voor Riezebos!”

Familie Meijer liet een vrijstaande woning bouwen in Lelystad
“Het bouwen van een vrijstaande woning vonden we best wel spannend, mede omdat we zelf helemaal in Nieuw-Vennep woonden. Bij onze zoon – voor wie Riezebos vlak daarvoor ook naar tevredenheid een huis bouwde – zagen we echter al wel dat het allemaal erg goed in z’n werk ging. Fijn was dat van tevoren alles uitgebreid werd doorgenomen en op papier werd vastgelegd. Daar gaan ze bij Riezebos wel héél ver in, maar dat resulteerde er dan ook in dat alles precies gemaakt werd zoals was afgesproken. Ook het contact tijdens de bouw was erg goed! Kleine aanpassingen werden direct gedaan en alles werd goed naar ons toe gecommuniceerd, zodat we wisten waar we aan toe waren.
Bij het maken van het plan hebben we heel goed nagedacht over de grote erker aan de woonkamer. Wat zijn we daar blij mee! Het is zo lekker ruim en licht… Ja, we zitten hier prima en hopen hier nog een hele tijd te blijven wonen!”

“Met Bouwgarant voelden we ons nog zekerder!”
De familie Klunder uit Ketelhaven (Dronten) kende Riezebos Bouwbedrijf al wel, want in 1997 hebben ze hun woning door Riezebos laten bouwen.
De heer Klunder: “De bouw van ons huis is ons erg goed bevallen! Van tevoren zie je er wel wat tegenop, want wie gaat nou eigenlijk je huis bouwen? Maar de medewerkers van Riezebos bleken niet alleen erg vakkundig maar ook nog eens heel plezierig in de omgang. Toen we dachten aan een interne verbouwing, gingen we dan ook direct weer met Riezebos aan tafel. Onze wensen bleken goed uitvoerbaar te zijn, en de medewerkers van Riezebos hebben het één en ander snel gerealiseerd. Opnieuw tot grote tevredenheid, want er werd vlot, maar ook heel vakkundig gewerkt. Het valt op dat men ook niet misgrijpt. Alle gereedschappen zijn voorhanden en het resultaat is daar dan ook naar. En alle werkzaamheden van een uitstekende kwaliteit. Omdat er onder Bouwgarant gewerkt werd voel je je nog zekerder. Wij kunnen iedereen aanraden om bij verbouwplannen eerst eens met Riezebos te gaan praten.”

Familie Wisse uit Lelystad blij met snelle verbouwing
Aan het woord is de familie Wisse: “Laten we eerlijk zijn: een verbouwing is niet niks! Mensen over de vloer die je (nog) niet kent en je woning die misschien wel enige tijd ‘los’ ligt. Het is ons echter enorm meegevallen. Van tevoren is alles goed overlegd en is een planning opgesteld. Daarna kwamen de medewerkers van Riezebos. Zij gingen op professionele en snelle wijze aan het werk. Fijn dat steeds zoveel mogelijk rekening met ons werd gehouden, zodat we toch optimaal de beschikbare ruimte konden blijven gebruiken. Overleg bleek steeds heel goed mogelijk, waardoor aan het eind een prachtig stuk werk werd afgeleverd. Echt, we zijn er erg blij mee! De gehaalde planning bleek reëel te zijn, want keurig binnen de tijd was alles gereed. Onze complimenten!”