Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
96 berichten.
Sander Polman uit Lelystad schreef op 20 september 2021:
Aan de zijkant van ons huis is een grote aanbouw gerealiseerd. Uitbreiding van de keuken, een kantoor en bijkeuken. Helemaal in bijpassende stijl van ons huidige huis. Vanaf het 1e contact tot en met de oplevering zeer tevreden. Betrouwbaar vakmanschap! Ook wat uitdagingen - die altijd wel voorkomen bij bouwprojecten - worden snel gezamenlijk opgelost.
Wim Volkers uit Zwolle schreef op 9 september 2021:
In het kader van Nederland isoleert heb ik mijn schuifpui laten vervangen. stipt op tijd stonden Harald en Bert bij mij voor de deur. na een bak koffie hebben zij de schuifpui keurig vervangen. compliment
Eelco Rietveld uit Almere schreef op 28 juni 2021:
In september 2020 een eerste gesprek gehad voor het plaatsen van een aanbouw. In dit gesprek was al heel snel helder en duidelijk dat de klant centraal staat. Na het gesprek volgde de offerte en was deze zeer helder en was het een vaste prijs. In april 2021 is men gestart met een planning van 4 weken. We hadden een vast aanspreekpunt die elke dag ons op de hoogte hield van de planning en was zeer vertrouwd. Meer werk was geen probleem en konden wij nog zaken aanpassen zonder problemen. Maar ook goede adviezen waar je als klant wat mee kan. Aanbouw was binnen de gestelde termijn opgeleverd en geen enkel restpunt. Een geweldige aannemer, betrouwbaar en vakmensen die weten waar Riezebos bouw voor staat. Echt een aanrader
Nico uit Dronten schreef op 4 april 2021:
Wij hebben de firma Riezebos onze uitbouw van 2 meter laten maken voor de uitbreiding van de keuken. Het contact verliep eigenlijk altijd heel goed, de bouwers waren kundig en vriendelijk en het eindproduct is erg goed. Ik zou zonder aarzelen Riezebos aanbevelen aan wie dat ook maar zou vragen. Ook als er iets gedurende de bouw toch even anders uitpakt, dat kan gebeuren, was het goed mogelijk om te overleggen etc.
Riezebos is niet de allergoedkoopste, maar het gaat om je huis. Het gaat om de belangrijkste plek in je leven en dat wil je (wij) graag hele hoge kwaliteit ervaren. En dat krijg je zeker!
Al met al zijn wij heel blij dat we voor Riezebos hebben gekozen en raden ze dan ook van harte aan.
Ros uit Ens schreef op 11 maart 2021:
Heel tevreden over de informatie, het meedenken en het uitvoeren van de verbouwing. Aanrader!
Minie Potjes uit Zwolle schreef op 8 maart 2021:
Op de eerste plaats prima werk geleverd
Mooie nieuwe voordeur geplaatst
En wederom super gezellig om Harold en Bert weer over de vloer te hebben
En de kroketten gingen er als vanouds weer prima in!😄
Fam. Jansen uit Zwolle schreef op 17 februari 2021:
Super tevreden!
Super jongens aan het werk gehad!
Vakmanschap!
Jaap en Hanneke Schuil uit Zwolle schreef op 22 januari 2021:
Al ongeveer 10 jaar hebben wij plezier van de kunststof kozijnen en gevelbekleding. Dat mag je natuurlijk verwachten van een gerenommeerd bouwbedrijf, maar wat we heel erg gewaardeerd hebben is het prettige contact dat we ook ver daarna nog hebben gehad.
Bij de aanvraag van een energielabel hadden we de gegevens inzake het HR++ glas nodig. De heer Zwitser heeft ze ons direct toegezonden en onlangs - op een vraag of hij ons nieuwe sleutels voor zoekgeraakte sleutels van de kiepramen kon bestellen, kregen wij 2 sleutels toegezonden, waarvoor hij moeite gedaan heeft en hieraan waren voor ons geen kosten verbonden.
We ervaren bouwbedrijf Riezebos en haar medewerkers als zeer betrouwbaar en hartelijk en geven hen een 10 voor service.
Van harte aanbevolen.
Lex Walraven uit Gorredijk schreef op 2 december 2020:
Onze serre, ruim dertig jaar oud, was voorzien van een drietal hef-/schuifdeuren met veel hout in de mode van toen, hout dat nodig aan vervanging toe was. Tijd voor een algehele opwaardering. Leo Zwitser van Bouwbedr. Riezebos ontwierp voor ons twee nieuwe puien, enorm veel glas, en aluminium kozijnen. Zelden heb ik zo'n positieve verandering gezien in uitstraling en aan- en uitzicht als nu het geval is. Fantastisch!
En de bouw? Vlekkeloos en schijnbaar moeiteloos. Bij wijze van spreken schoner opgeleverd dan het was. Vakwerk!
Mark van Hoof uit Zwolle schreef op 27 oktober 2020:
We hebben al heel wat aannemers in ons oude huis laten werken. Met Riezebos uiteindelijk de beste ervaring. Onze oude vloer moest vervangen worden, we wilden vloerverwarming in woonkamer en keuken en als ze dan toch bezig gaan ook maar een nieuw plafond en de muren weer strak. verder moesten er wanden geïsoleerd worden, en nieuwe beglazing.

De communicatie was heel zorgvuldig. Je komt natuurlijk heel wat tegen in een oud huis, als de onze dus tussendoor overleg is dan wel zo prettig. De uitvoerders dachten steeds met ons mee, en als ze niet over de juiste informatie beschikten gingen ze direct bellen met hun baas zodat de expertise op tijd aanwezig was.

Het resultaat mag er wezen! Alles is mooi strak afgewerkt. Vloerverwarming werkt prima en ons huis ziet er weer als nieuw uit.

Ook prettig was dat alle timing precies verliep. Vooral handig toen onze vleugelpiano door het raam naar buiten moest en weer naar binnen. Exact op tijd werd de ruit er steeds uitgehaald.

De aflevering was ook heel zorgvuldig waarbij meneer Riezebos zelf nog verbeterpuntjes noteerde die ons nog niet opgevallen waren.

We zijn heel blij. Laat de winter nu maar komen!