Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
66 berichten.
Henk en Tina Hulsebos uit Kraggenburg
Firma Riezebos was 5 jaar geleden onze redder in nood. Al heel lang waren wij op zoek naar een terrasoverkapping waar we eventueel ook een serre van konden maken. 5 bedrijven en een advertentie over een verbouw beurs verder kwamen we bij hen uit. Leonard Zwitser voorzag geen enkel probleem en heeft ons super goed geholpen. Naar aanleiding van zijn tekening zijn we gaan bouwen en heeft Riezebos onze lichtstraat van 14m2 verzorgt. Harald en Bert zijn kundige werklui, goed op elkaar ingespeeld en altijd een positieve kijk op het project. Twee dagen hebben ze keihard gewerkt om het voor elkaar te krijgen. helaas 1 glasplaat begaf het maar die is supersnel vervangen. Voor ons was er dan ook geen enkele twijfel om weer terug te gaan voor ons kantel/draairaam wat op de plek van de oude voordeur moest komen. Wie stonden daar om even voor half 8 voor de deur... Precies Harald en Bert, dus wisten we dat ook deze klus uitstekend zou worden geklaard. en ja hoor om 13.00 uur was het gedaan alles keurig netjes , schoon en opgeruimd aan de lunch. Voor onze laatste klus, het plaatsen van een voordeur in de nieuwe entree, gaan we zeker terug naar Riezebos. We raden dit bedrijf dan ook bij vele van onze kennissen aan.
Familie Elte uit Wezep
We hebben besloten een tuinkamer door firma Riezebos te laten bouwen. En hebben hiervan geen minuut spijt gehad. Bij het eerste bezoek aan de showroom kregen we meteen al een prima gevoel. Dachten goed mee en gaven pro en contra’s van alternatieven weer. Duidelijke en goed gedocumenteerde afspraken, korte communicatielijnen, betaling pas als werk gereed is. Eigen personeel deskundig en zeer prettig in de omgang. In het bijzonder Alexander en Bas bedankt voor het vele werk. Jullie hebben er iets prachtigs van gemaakt.
Jannie Rillema en Maarten Matser uit Zwolle
In het voorjaar van 2018 heeft Bouwbedrijf Riezebos onze badkamer vernieuwd. De badkamer is geheel naar onze wensen gemaakt en ingericht door vriendelijke vaklieden die openstonden voor onze vragen en opmerkingen. Al met al heeft de verbouwing twee weken geduurd, maar het resultaat was perfect.
Fam.Pouderoyen uit Lelystad
De firma Riezebos heeft een maand geleden bij ons een nieuwe kunststof voordeur geplaatst een wereld van verschil met de oude deur het is heel netjes uitgevoerd en wij zijn er zeer tevreden mee het is het laatste kunststof kozijn wat nog op onze lijst stond en ons huis is nu rondom boven en beneden van kunststof kozijnen voorzien door de firma Riezebos Deze firma kan ik dan ook van harte en warm aanbevelen voor dergelijke renovatie's
Fam. Schimmer uit Zwolle
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Riezebos heeft alles uitstekend en in goed overleg gepland. Ook werd door Riezebos goed meegedacht. Uitstekend personeel, harde werkers en goed werk geleverd. Vooral onze dank aan Alexander en Bas.
J.Strijker uit Dedemsvaart
De firma Riezebos heeft bij ons Balkonbeglazing geplaats, Nette beleefde monteurs en keurig afgeleverd.

Deze firma kan ik als bouwkundige wel aan bevelen !!!!
Familie Mulder uit Zwolle
Firma Riezebos heeft de kozijnen van de keuken vervangen door kunststof kozijnen met HR+++ (triple) glas. Er is goed geholpen met meedenken in de uitvoering en ontwerp. De beide, goed op elkaar ingewerkte en ervaren monteurs hebben het geheel vlot in één dag uitgevoerd. Ze werkten hierbij nauwkeurig en netjes. Het geheel werd opgeruimd en schoon opgeleverd. Het werk is geheel volgens wens geleverd!
Fam Spoelder uit Hasselt
Vorige week nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Van offerte tot realisatie is het hele traject naar volle tevredenheid verlopen. Perfecte service, goed vakmanschap en de twee medewerkers waren erg behulpzaam, netjes, beleefd en gezellig ;-). Wanneer we toe zijn aan de volgende klus, gaan we zeker weer contact opnemen !
Fam van Riel uit Zwolle
Bouwbedrijf Riesebos heeft bij ons een grote verbouwing uitgevoerd, waaronder een erker.
Wij zijn zeer tevreden, het resultaat is boven verwachting . Zeer deskundig personeel en goede sfeer.
Fam G Kloosterman uit Genemuiden
Een paar weken geleden nieuwe kunststof kozijnen boven vervangen we zijn zeer tevreden over het hele traject, alles bijzonder goed verlopen, ook de twee mannen die de klus uitgevoerd hebben waren erg behulpzaam, zeer netjes, erg beleeft, kortom dit bouwbedrijf is echt een aanrader in het uitvoeren van dit soort klussen, nogmaals hartelijk dank.