Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
107 berichten.
Marcel uit Zwolle schreef op 5 januari 2023
Geen beter bouwbedrijf dan bouwbedrijf Riezebos!
Vanaf de eerste ontmoeting tot de laatste is mijn ervaring met bouwbedrijf Riezebos perfect. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw geplaats en zijn alle afspraken keurig nagekomen. Al onze wensen zijn vervuld. Vanaf dag 1 na een bezichtiging op in de showroom te Genemuiden zijn we in contact gebleven en afspraken werden snel gemaakt en nagekomen. Ook het personeel van Riezebos is zeer aardig, netjes en vakbekwaam. Elke dag ruimden ze netjes de bouwplaats op en als ze iets nodig hadden kwamen ze het keurig vragen. Ze stonden ook voor mij klaar met raad als ik iets voor hun moest uitvoeren wat niet in de opdracht stond. Ook vanaf het kantoor zeer goede communicatie. Veel mailverkeer op en neer en altijd binnen enkele dagen of soms uren reactie terug. Ik zou bouwbedrijf Riezebos iedereen aanbevelen!
Remco van Knippenberg uit Zuidveen schreef op 11 december 2022
Vanaf moment 1 een hele prettige ervaring! Duidelijke communicatie en vakwerk!
5 houten kozijnen laten vervangen voor kunststof met tripple glas. Super netjes gewerkt en Bert en Harald zijn leuke mensen om bij je aan het werk te hebben! Ze denken goed met je mee. Erg tevreden over hoe ze het afwerken. Al met al zeker een aanrader!
H.H.Hulsman uit Zwartsluis schreef op 15 oktober 2022
Riezebos heeft vijf houten kozijnen vervangen door kunststof exemplaren, rabatdelen vervangen door kunstsof en aan de buitenkant hardstenen vensterbanken geplaatst. De procedure van opmeten, prijsopgave, uitvoering en nazorg was uitermate professioneel, prettig en beschaaft.
Lex Klein Haneveld uit Zwolle schreef op 14 oktober 2022
Niet voor het eerst heeft Bouwbedrijf Riezebos werkzaamheden aan ons huis uitgevoerd, nu weer eens kunststof kozijnen plaatsen. Maar zoals altijd: vakkundig, ontzettend netjes en ook weer heel gezellig met Bert en Harald. Klasse!
Fam Heutink uit Hasselt schreef op 30 september 2022
Riezebos heeft bij ons thuis, een prachtig aanbouw gerealiseerd.
Alles keurig op tijd en super netjes opgeleverd.
Een aanrader voor die bouw of verbouw plannen heeft.
Ilze en tim uit Lelystad schreef op 8 juni 2022
Wij hebben onze woonkamer vergroot met een uitbouw. Alles ging heel erg soepel. Duidelijke offerte geen verborgen kosten. Vriendelijke vaklui die super netjes werken en weten wat ze doen. Goede afhandeling, communicatie en goede ideeën. Wij zijn super blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor alles
Fam Kuipers uit Lelystad schreef op 9 april 2022
Er is bij ons een appartement op zolder gemaakt en alles is prima verlopen.
Duidelijke afspraken, korte communicatie lijnen en vakkundig werk geleverd.
Heel plezierig in de omgang.

Top gedaan erg blij mee! Gr Paul en Duleke Kuipers
Molida Nirk uit Zwolle schreef op 18 maart 2022
Altijd professioneel te woord gestaan, vakkundige werklui.
Werken netjes en ruimen alles op. Geven extra advies en zijn aardig.
Ik zou het als alleenstaande heel fijn vinden om deze werklui voor elke klus in en om het huis uit te kunnen nodigen, maar helaas is dat niet mogelijk.
Bedankt Leo, Bert en Harald!
Fam Vos. uit Kampen schreef op 11 maart 2022
Goed en kundig bedrijf.
Mooie show room.
Goed advies vanuit kantoor.
Personeel verstaat vak zeer goed.
Ook prettig in omgang.
Voor herhaling vatbaar
Frank en Remco uit Almere schreef op 19 januari 2022
Absoluut een geweldig bedrijf! Ik kan geen enkel minpunt bedenken. Alles is tot in de puntjes geregeld. De communicatie is goed verlopen en al het personeel dat bij ons zijn aandeel heeft geleverd zijn erg vriendelijk en vakkundig. Tot de laatste spijker is alles goed gecontroleerd en besproken. Ze hebben ons overal bij betrokken. Complimenten voor de netheid en stiptheid waarmee gewerkt is. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn en wij gaan nog jaren onbezorgd genieten van onze dakopbouw!