Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
75 berichten.
Maike Heijnen uit Lelystad schreef op 24 juni 2019:
Vorige maand is er een nieuwe uitbouw bij mij geplaatst door Riezebos. Het is erg mooi geworden! Riezebos is zeer vakkundig, alles verliep volgens planning en ze denken mee want zo'n uitbouw daar komt veel bij kijken. Echt een aanrader!!
Michiel Visser & Ilse Veerbeek uit Zwolle schreef op 20 juni 2019:
Riezebos heeft bij ons op de 1e verdieping een uitbouw geplaatst. We zijn erg tevreden over het resultaat. De communicatie verliep ook prettig, ook waren de werknemers zeer vriendelijk.
Gert Jan schreef op 20 juni 2019:
Onlangs een prachtige schuifpui laten plaatsen door de firma Riezebos. De professionele medewerkers zijn echte vakmensen die netjes werken en waar je prima mee kunt overleggen! Ze hebben me zelfs uitgelegd wat essentieel is bij de plaatsing van een nieuwe pui: het fundament. Ook vertelden ze me hoe goedkopere bedrijven soms werken met als resultaat dat de pui na verloop van tijd niet meer soepel glijd.
Kortom: Riezebos levert kwaliteit zonder gedoe.
Tonny den Hartog uit Zwolle schreef op 19 juni 2019:
Riezebos heeft mijn huis voorzien van kunststof gevelbekleding, kunststof kiep-kantelramen en dubbel glas. Het resultaat is mooi en met de ramen ben ik erg blij. Dit voorjaar zijn de kozijnen en schuur- en voordeur vervangen door kunststof. Heel netjes gedaan, het huis heeft een nieuwe uitstraling gekregen.
Fam. Akkerman uit Oldemarkt schreef op 31 mei 2019:
Aannemer Riezebos heeft ons oude dak met asbest vervangen door een nieuw en beter geïsoleerd dak met nieuwe pannen. Daarnaast is het hele huis voorzien van kunststof kozijnen. Alle andere werkzaamheden onder regie van Riezebos. Hoewel best een grote ingreep viel de onvermijdelijke overlast erg mee. Erg te spreken over het personeel en over geleverde kwaliteit!
Zou zo weer in zee gaan met deze aannemer.
Grietje en André uit Zwolle Aa-landen schreef op 27 maart 2019:
We hebben een 42 jaar oude houten pui laten vervangen door een sjieke schuifpui van Riezebos. Een forse investering, maar een prachtige upgrade van onze woning!
Arjan uit Amsterdam schreef op 27 maart 2019:
Aannemer Riezebos heeft een dakopbouw gemaakt op onze woning op Yburg en tevens een nieuwe buitenpui geplaatst. Alles zeer goed verlopen volgens afspraak. Alles volgens planning en geen onaangename verrassingen. Bij problemen die moesten worden opgelost, ging dit in goed overleg en een pragmatische insteek. Vriendelijke en goede vakmensen over de vloer gehad. Ik zou een ieder Riezebos aanbevelen.
Ineke Horstra uit Zwolle schreef op 28 februari 2019:
Afgelopen week is mijn raamkozijn vervangen door een kunststof kozijn.
Wat een vakwerk is er geleverd.
De heren hebben het kozijn vakkundig gemonteerd, maar ook alles keurig achter gelaten. Ik ben zeer tevreden, dank je wel.
Willem Bruggeman en lenneke van Swigchem, uit Lelystad schreef op 24 februari 2019:
Wij hebben een tuinkamer aan de zijkant van ons huis laten aanbouwen en tevens de garagedeuren vernieuwd. Al met al een operatie van 5 weken, maar alles liep gesmeerd. De planning was fantastisch; er moesten allerlei verschillende vakmensen delen van de klus uitvoeren, maar alles sloot steeds naadloos op elkaar aan. Ook waren er steeds twee vaste 'hoofd'bouwers aanwezig, waaraan je een en ander kon vragen tijdens de 'rit'. Opgemerkt moet ook worden dat ook de buren zeer te spreken waren over de bouw vanwege goede voorlichting, bijvoorbeeld over een aanwezige hijskraan, en vanwege het feit dat alles steeds keurig werd achtergelaten...Tenslotte: toen er naloop van de bouw nog iets mis bleek, kwam er terstond iemand kijken om voor een oplossing te zorgen. Kortom: we zijn zeer tevreden!
Henk en Tina Hulsebos uit Kraggenburg schreef op 6 december 2018:
Firma Riezebos was 5 jaar geleden onze redder in nood. Al heel lang waren wij op zoek naar een terrasoverkapping waar we eventueel ook een serre van konden maken. 5 bedrijven en een advertentie over een verbouw beurs verder kwamen we bij hen uit. Leonard Zwitser voorzag geen enkel probleem en heeft ons super goed geholpen. Naar aanleiding van zijn tekening zijn we gaan bouwen en heeft Riezebos onze lichtstraat van 14m2 verzorgt. Harald en Bert zijn kundige werklui, goed op elkaar ingespeeld en altijd een positieve kijk op het project. Twee dagen hebben ze keihard gewerkt om het voor elkaar te krijgen. helaas 1 glasplaat begaf het maar die is supersnel vervangen. Voor ons was er dan ook geen enkele twijfel om weer terug te gaan voor ons kantel/draairaam wat op de plek van de oude voordeur moest komen. Wie stonden daar om even voor half 8 voor de deur... Precies Harald en Bert, dus wisten we dat ook deze klus uitstekend zou worden geklaard. en ja hoor om 13.00 uur was het gedaan alles keurig netjes , schoon en opgeruimd aan de lunch. Voor onze laatste klus, het plaatsen van een voordeur in de nieuwe entree, gaan we zeker terug naar Riezebos. We raden dit bedrijf dan ook bij vele van onze kennissen aan.