Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
84 berichten.
D Verhoek uit Genemuiden schreef op 22 juni 2020:
we zijn zeer tevreden over de wijzigingen in onze woning, keurig gewerkt door de mannen van Riezebos
Natalia&Daniel uit Almere schreef op 29 april 2020:
Wij zijn erg tevreden over de geleverde dienst(en) van Bouwbedrijf Riezebos. Van het begin tot eind zijn wij naar tevredenheid geholpen en te woord gestaan. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Een bedrijf waar je op kan bouwen ;-).
Wim en Hettie de Ruiter uit Zwolle schreef op 22 maart 2020:
Riezebos heeft fantastisch werk geleverd alles volgens een strak afgesproken schema. Veel advies gekregen van Klaas Willem. Een complete metamorfose van de kamer en (open) keuken. De buren waren keurig op de hoogte gebracht door Riezebos voor evt. overlast konden ze met hen contact opnemen. Dit was helemaal niet nodig want er werd keurig opgeruimd gewerkt. Wonen nu weer met veel plezier in onze woning.
Buning uit Zwolle schreef op 6 februari 2020:
Het ging prima. Aardige mensen en de deur werkt goed. We zijn er tevreden over.
Kikkert uit Zwolle schreef op 15 december 2019:
Wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Onze zolder is veranderd in een een saaie ruimte waar geslapen werd door de vorige bewoners. Doordat ons idee was om de pui welke erin zat te vervangen door een schuifpui, waardoor de hele voorkant in zijn geheel bij het dakterras betrokken kan worden, wat veel extra leefruimte geeft. Op de momenten dat het te fris is om buiten op het terras te zijn, maar de zon wel schijnt, kunnen we dankzij Harald en Bert nu heerlijk genieten van een tuinkamer. Het eerste contact met Leo verliep uitstekend, kundig persoon die met je meedenkt. Helaas duurde het nog lang voordat het zover was, maar toen de dag was aangebroken dat de pui geplaatst werd, was het leed snel geleden. Eindresultaat een prachtige schifpui, keurig netjes gewerkt en vooral ook afgewerkt. De mannen hebben een mooi stukje werk geleverd en niet alleen de mannen van Riezebos werken netjes en op tijd, ook de vaklieden die door Riezebos worden ingehuurd zijn uit het zelfde hout gesneden. Conclusie mochten wij nog eens iets willen laten verbouwen, zullen we zeker bouwbedrijf Riezebos hiervoor inschakelen. Leo, Bert en Harald bedankt!!
Jan en Margo uit Tuk schreef op 27 november 2019:
Wij zijn erg blij en heel tevreden met het eindresultaat van de verbouwing. De gesprekken en mailcontact met Leo verliepen prettig. De mannen Bert en Harald zijn erg kundig, werken netjes en zijn erg plezierig in de omgang. Alles was te overleggen en er werd meegedacht. Dat vond met name mijn man heel prettig. Ook bij alle andere mensen die onder leiding van Riezebos werken was de werkwijze en contact prima. Als wij nog een keer wat nodig zijn staat riezebos bovenaan onze lijst!
Titia en Riné Kluin uit Zwolle schreef op 31 oktober 2019:
Bij ons zijn, begin juli, de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De heren Bert en Harold hebben deze klus voor ons geklaard en wat zijn deze heren vakkundig en wat werken ze nauwgezet. Ook waren ze prettig in de omgang en erg behulpzaam bij het monteren van bevestigingen, voor de nieuwe gordijnroeden, op de kozijnen. Ze hebben echt geweldig werk geleverd en we vinden dat het erg mooi geworden is. Na de klus hebben Ze de boel opgeruimd en netjes achtergelaten.

Na melding van een beschadigde glaslat werd dit snel, door Erjan, opgepakt, de glaslat werd zonder problemen vervangen.

Bedankt, Titia en Riné Kluin.
Frans uit Hasselt schreef op 28 oktober 2019:
Bij ons zijn de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen en de gevelbeplating is vervangen voor keralit. Bert en Harold hebben dit voor hun rekening genomen en wat zijn deze mensen vakkundig en precies. Ze hebben echt geweldig werk geleverd en wat is het mooi geworden. Bedankt.
Emile Goudswaard uit Zeewolde schreef op 29 september 2019:
Onze nieuwe woning hebben we in jullie betrokken. Wij zijn zeer te vrede over de aannemer. Alles was goed gepland, geen vertraging en de enkele opleverpuntjes zijn zo opgelost. Klaas-Willem nogmaals bedankt. Wij wonen ook door jullie inzet hier geweldig.

groetjes Carla en Emile
Maike Heijnen uit Lelystad schreef op 24 juni 2019:
Vorige maand is er een nieuwe uitbouw bij mij geplaatst door Riezebos. Het is erg mooi geworden! Riezebos is zeer vakkundig, alles verliep volgens planning en ze denken mee want zo'n uitbouw daar komt veel bij kijken. Echt een aanrader!!