Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
101 berichten.
Fam Kuipers uit Lelystad schreef op 9 april 2022:
Er is bij ons een appartement op zolder gemaakt en alles is prima verlopen.
Duidelijke afspraken, korte communicatie lijnen en vakkundig werk geleverd.
Heel plezierig in de omgang.

Top gedaan erg blij mee! Gr Paul en Duleke Kuipers
Molida Nirk uit Zwolle schreef op 18 maart 2022:
Altijd professioneel te woord gestaan, vakkundige werklui.
Werken netjes en ruimen alles op. Geven extra advies en zijn aardig.
Ik zou het als alleenstaande heel fijn vinden om deze werklui voor elke klus in en om het huis uit te kunnen nodigen, maar helaas is dat niet mogelijk.
Bedankt Leo, Bert en Harald!
Fam Vos. uit Kampen schreef op 11 maart 2022:
Goed en kundig bedrijf.
Mooie show room.
Goed advies vanuit kantoor.
Personeel verstaat vak zeer goed.
Ook prettig in omgang.
Voor herhaling vatbaar
Frank en Remco uit Almere schreef op 19 januari 2022:
Absoluut een geweldig bedrijf! Ik kan geen enkel minpunt bedenken. Alles is tot in de puntjes geregeld. De communicatie is goed verlopen en al het personeel dat bij ons zijn aandeel heeft geleverd zijn erg vriendelijk en vakkundig. Tot de laatste spijker is alles goed gecontroleerd en besproken. Ze hebben ons overal bij betrokken. Complimenten voor de netheid en stiptheid waarmee gewerkt is. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn en wij gaan nog jaren onbezorgd genieten van onze dakopbouw!
E. de Vries uit Kampen schreef op 26 oktober 2021:
In het voorjaar zijn van ons huis o.a. ramen, pui en gevelbeplating vervangen. Voor ons een ingrijpende klus. Bij de voorbereiding ervan werd prettig meegedacht. Complimenten voor Leo Zwitser. Het grote werk werd door Harald en Bert op prettige wijze en met souplesse en groot vakmanschap geklaard. Wij genieten sindsdien van het verhoogde wooncomfort.
Sander Polman uit Lelystad schreef op 20 september 2021:
Aan de zijkant van ons huis is een grote aanbouw gerealiseerd. Uitbreiding van de keuken, een kantoor en bijkeuken. Helemaal in bijpassende stijl van ons huidige huis. Vanaf het 1e contact tot en met de oplevering zeer tevreden. Betrouwbaar vakmanschap! Ook wat uitdagingen - die altijd wel voorkomen bij bouwprojecten - worden snel gezamenlijk opgelost.
Wim Volkers uit Zwolle schreef op 9 september 2021:
In het kader van Nederland isoleert heb ik mijn schuifpui laten vervangen. stipt op tijd stonden Harald en Bert bij mij voor de deur. na een bak koffie hebben zij de schuifpui keurig vervangen. compliment
Eelco Rietveld uit Almere schreef op 28 juni 2021:
In september 2020 een eerste gesprek gehad voor het plaatsen van een aanbouw. In dit gesprek was al heel snel helder en duidelijk dat de klant centraal staat. Na het gesprek volgde de offerte en was deze zeer helder en was het een vaste prijs. In april 2021 is men gestart met een planning van 4 weken. We hadden een vast aanspreekpunt die elke dag ons op de hoogte hield van de planning en was zeer vertrouwd. Meer werk was geen probleem en konden wij nog zaken aanpassen zonder problemen. Maar ook goede adviezen waar je als klant wat mee kan. Aanbouw was binnen de gestelde termijn opgeleverd en geen enkel restpunt. Een geweldige aannemer, betrouwbaar en vakmensen die weten waar Riezebos bouw voor staat. Echt een aanrader
Nico uit Dronten schreef op 4 april 2021:
Wij hebben de firma Riezebos onze uitbouw van 2 meter laten maken voor de uitbreiding van de keuken. Het contact verliep eigenlijk altijd heel goed, de bouwers waren kundig en vriendelijk en het eindproduct is erg goed. Ik zou zonder aarzelen Riezebos aanbevelen aan wie dat ook maar zou vragen. Ook als er iets gedurende de bouw toch even anders uitpakt, dat kan gebeuren, was het goed mogelijk om te overleggen etc.
Riezebos is niet de allergoedkoopste, maar het gaat om je huis. Het gaat om de belangrijkste plek in je leven en dat wil je (wij) graag hele hoge kwaliteit ervaren. En dat krijg je zeker!
Al met al zijn wij heel blij dat we voor Riezebos hebben gekozen en raden ze dan ook van harte aan.
Ros uit Ens schreef op 11 maart 2021:
Heel tevreden over de informatie, het meedenken en het uitvoeren van de verbouwing. Aanrader!