Garantie

Dat een klant recht heeft op garanties weet bouwbedrijf Riezebos maar al te goed. Een klant moet de zekerheid kunnen krijgen dat hij ook bij onverwachte omstandigheden niet naar zijn geld hoeft te “fluiten”. Dat hij verzekerd is van de best mogelijke kwaliteit. Dit biedt Riezebos u daarom graag aan. De eerste garantie die de klant krijgt als hij met Riezebos Bouwbedrijf in zee gaat, is de garantie van topkwaliteit, het vakmanschap en de service van Riezebos. Vanaf het allereerste contact tot de volledige realisatie en nazorg van uw wensen wordt u optimaal begeleid en ge├»nformeerd. Riezebos biedt altijd een luisterend oor, ook als er onverwachts iets gebeurt.

Bij verbouwingen en andere klussen kan gebruik worden gemaakt van Bouwgarant, waarover Riezebos u alles kan vertellen. Bouwgarant biedt u een garantie voor verborgen gebreken, onjuiste werking van installaties, en veel meer.

Wat betreft kunststof kozijnen en de montage daarvan, heeft Riezebos Bouwbedrijf een lange ervaring van ruim 30 jaar.

Er zijn dus voldoende garanties voor u als klant, zodat u weet dat u de beste service en het beste product krijgt voor uw geld. Het is een waarborg dat alles keurig wordt opgeleverd! Overigens komen alleen de beste bouwbedrijven, die in het verleden hun vakmanschap hebben bewezen, in aanmerking voor het dragen van deze certificaten. Hiermee bewijst Riezebos dat kwaliteit altijd centraal staat. Zo weet u dat u niet alleen prettig aan de bouw of verbouw begint, maar ook dat het na de bouwperiode plezierig blijft.

 

Garantievoorwaarden