Isoleren en besparen

Door de stijgende energieprijzen wordt steeds meer aandacht besteed aan de isolatie van woningen. Zoals u in de winter een dikke jas aantrekt, zo isoleert Riezebos uw woning vakkundig. In de grote showroom is een aparte isolatie-eiland opgesteld zodat u precies kunt zien en voelen wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Nieuwe woningen moeten sowieso aan de strengste normen voldoen, maar vooral bij bestaande woningen is veel winst op energiegebied te behalen. Een aantal van de vakmensen van Riezebos zijn speciaal opgeleid voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Bovendien werkt Riezebos samen met energieprestatieadviseur Egbert Brouwer. De energieprestatieadviseur maakt een maatwerkadvies waarmee uw woning een veel beter energielabel kan krijgen. Bovendien kent hij alle regelingen en subsidiemogelijkheden en regelt dit ook allemaal voor u. We combineren de kracht van enkele bedrijven binnen DCZ. ( Zie www.dcz-zwolle.nl )

Na het uitvoeren van de maatregelen ervaart u meer comfort, heeft u een aanmerkelijk lagere energierekening en dient u het milieu. Bovendien wordt uw woning veel meer waard!