Vrijstaande Woningen

Al meer dan 65 jaar bouwt Riezebos vrijstaande woningen. Overleg met de klant en de inzet van vakbekwame medewerkers vormen het fundament van elke woning. Luxe vrijstaande woningen en villa’s kunnen op drie verschillende manieren ontwikkeld worden:

- Naar tekening van de opdrachtgever
- Naar aanleiding van een standaard ontwerp, wat aangepast kan worden aan uw persoonlijke wensen
- Samen met u, en één van de architecten waarmee Riezebos contacten onderhoudt, kan een geheel eigen woning worden ontworpen
Naast de ontwikkeling van uw droomhuis, kan Riezebos ook het gehele traject ten behoeve van de bouwvergunning voor haar opdrachtgevers verzorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wel net zo fijn in een tijd dat er veel keuzes gemaakt “moeten” worden.
Doordat traditioneel gebouwd wordt, zijn flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd. Als lid van Bouwend Nederland en Bouwgarant kan Riezebos u vele extra zekerheden bieden! Kijk daarom ook op de pagina garanties en waarborgen. Tevreden klanten vertellen u er ook graag over.

Natuurlijk geeft u uw woning uw eigen smaak! Er zijn vele zaken te bedenken waarmee u uw woning nog mooier maakt. Zie daarvoor de pagina 'verfraaiingen'.

De voordelen van Riezebos in vogelvlucht:
- Flexibel in ontwerp en planning
- Verzorgen bouwvergunning
- Korte bouwtijd
- Meedenken vóór en tijdens het werk
- Optimaal geïsoleerd
- Gunstige garantievoorwaarden
- Duidelijke afspraken vooraf
- Traditionele bouwmethoden
- Service achteraf

Dus heeft u een kavel in Almere of een kavel in Lelystad of Dronten of elders in de polder of een kavel in en rond Zwolle of in de regio en bent u op zoek naar een bouwer voor uw woning, neem dan gerust contact op om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Om alvast een kijkje te nemen hoe anderen ons ervaren hebben kijk dan op de onafhankelijke vergelijkingssite van bouwnu.nl daar kunt u lezen hoe andere opdrachtgevers de samenwerking met Riezebos bouwbedrijf hebben ervaren.