Serres

Door een serre aan uw huis te laten bouwen, krijgt u niet alleen meer ruimte, maar ook veel meer licht. Hierdoor kunt u gedurende het hele jaar onbezorgd genieten van uw prachtige serre, zelfs in de winter.

Riezebos is specialist in serres. Al vele jaren leveren en monteren zij houten en aluminium serres. Riezebos Bouwbedrijf informeert u graag over alle mogelijkheden en uitvoeringen. Riezebos verzorgt het hele proces, van deskundig advies, de aanvraag van de bouwvergunning tot de plaatsing en afwerking. Riezebos regelt het voor u! Er wordt uiteraard eerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn, hoe u de serre wenst te gebruiken, enz. Op basis van uw wensen wordt dan bekeken en geadviseerd wat het beste bij u en uw woning past.

Omdat Riezebos een compleet bouwbedrijf is, maakt zij ook zelf de (hei)fundering, eventuele aanmetselingen, en nog veel meer. Daarnaast kan Riezebos zorgdragen voor verwarming, elektra, steenachtige vloeren en alle andere door u gewenste zaken. Kortom: bij Riezebos Bouwbedrijf houdt u het hele gebeuren in één hand waardoor misverstanden worden voorkomen.

Riezebos is ActivePartner van ’s werelds beste serrebouwer Solarlux. Voor u betekent dit dat u topkwaliteit in huis haalt en dat onze monteurs jaarlijks bijgeschoold worden op de nieuwste technieken.