Verbouwingen en renovaties

Riezebos Bouwbedrijf is al jaren uw partner op het gebied van verbouwen (aanbouw, dakopbouw of interne aanpassingen) en of renoveren. De organisatie is er op ingesteld om dit te doen voor particuliere opdrachtgevers. In de loop van de jaren zijn er al heel veel soorten verbouwingen/ renovaties gerealiseerd. Hierdoor is veel ervaring opgedaan die toegepast wordt bij nieuwe opdrachtgevers.

Wat wij daarbij erg belangrijk vinden, is dat we dagelijks beseffen dat er bij u ‘mensen over de vloer’ (andere aanhalingstekens want dubbele zijn voor ‘uitspraken’) komen. Onze vakmensen zijn er daarom helemaal op ingesteld om eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken. Zo komt er geen radio op de werkplek, worden schoenen uitgetrokken als ze smerig zijn en zorgen we voor een eigen keet en bouwtoilet. Wij merken aan onze opdrachtgevers dat deze aanpak erg aanspreekt. Dit zien we ook terug in de vele reviews die geplaatst worden op vergelijkingswebsite www.bouwnu.nl.

Ook wordt door het plaatsen van tijdelijke stofwanden en/ of afdekken van vloeren overlast zoveel mogelijk voorkomen. Zo kan uw gezinsleven zo ongestoord mogelijk doorgaan, terwijl er toch flink doorgewerkt wordt aan de andere kant.

Daarnaast is veel ervaring opgedaan om allerlei woonwensen te vertalen naar een praktisch ontwerp met oog voor details en materiaalkeuzes. Wij helpen u graag in onze uitgebreide showroom bij het maken van de juiste keuzes. U kunt daar verschillende oplossingen zien zodat u een goede afweging kunt maken. Mocht er voor de werkzaamheden een bouwvergunning nodig zijn dan regelt Riezebos het hele traject bij de gemeente voor u, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

De voordelen wanneer u kiest voor Riezebos Bouwbedrijf op een rijtje

Flexibel ontwerp en planning
Korte verbouwtijd
Gunstige garantievoorwaarden
Service achteraf
Voortdurend overleg
Vakmanschap
Beperking overlast

Duidelijke afspraken vooraf

Verzorgen bouwvergunning

Betaling achteraf