Interessant

Al sinds 1925 is Riezebos Bouwbedrijf actief met bouwen en verbouwen. Het onderscheidend karakter is gelegen in de klantvriendelijke benadering. Daarnaast is een kwalitatief hoogwaardig eindproduct altijd het uitgangspunt en het eindresultaat. Dat resulteert steeds weer in erg tevreden klanten. Hoe het werk uitgevoerd wordt, vertellen deze klanten u graag zelf.

Kwaliteit is één van de hoofdpunten van de organisatie. De mensen op het kantoor werken nauw met elkaar samen en ook de medewerkers op de bouwplaats zelf zijn dicht bij het overleg betrokken. Belangrijk voor u is dat de planning steeds gehaald wordt. U maakt immers zelf ook weer verdere afspraken, zoals verhuizing, herinrichting of andere zaken. Omdat Riezebos met vaste onderaannemers werkt, bent u ervan verzekerd dat de planning steeds wordt gehaald. De oplevering is zodoende altijd op tijd en verloopt voor beide partijen erg plezierig. Een ander hoofdpunt is oog voor detail. Bij Riezebos weten ze daar alles van, waardoor uw woning of verbouwing uniek wordt en dus helemaal van uzelf.

Op een kwalitatief hoog eindproduct kan Riezebos met een gerust hart garantie geven. Dit wordt onderstreept door het lidmaatschap van Bouwgarant, Bouwend Nederland, Woningborg. Zie hiervoor ook de pagina garanties en waarborgen.

Bouwbedrijf Riezebos werkt uitsluitend met vakmensen. Deze mensen verstaan niet alleen hun vak, maar weten ook dat u als klant uitermate belangrijk bent. Zij doen er dan ook alles aan om in te spelen op uw wensen en scheppen er plezier in een goed stuk werk af te leveren. Over hun ervaringen als medewerker van Riezebos kunt u op de pagina medewerkers meer lezen.