Team Riezebos

Team

Riezebos Bouwbedrijf werkt alleen met de allerbeste vakmensen. Juist deze mensen worden gekozen, om als bedrijf verzekerd te zijn van een optimale samenwerking. Bovendien krijgt u zo de zekerheid dat u een fantastisch stuk werk afgeleverd krijgt. De werknemers van Riezebos zijn niet alleen uitstekende vakmensen, ze luisteren ook naar u als klant.

Heeft u een vraag of opmerking tijdens de uitvoering van uw klus, dan luistert men graag naar u.

Het bouwbedrijf is uiteraard erg blij met haar medewerkers. Maar de medewerkers zelf zijn ook blij dat zij bij Riezebos werken. Daarom vertellen zij u graag over hun ervaringen bij Riezebos. U kunt hieronder alvast een voorproefje nemen.

Bas van der Star

Bas van der Star

Timmerman

Ik heb mijn bouwopleiding bij Riezebos genoten, en werk hier alweer een aantal jaar. De zaken zijn goed voor elkaar: duidelijke werktekeningen en een goede omschrijving. En ik vind het mooi om een klus van begin tot eind uit te voeren.

Jeroen Buis

Jeroen Buis

Timmerman

Ik heb mijn bouwopleiding deels bij Riezebos gedaan en was blij dat ik allerlei zaken mocht aanpakken. In die tijd heb ik veel geleerd. Ik ben blij dat ik hier ben blijven werken want dat is veel fijner dan bij een grotere bouwer.

Erjan Booi

Erjan Booi

Werkvoorbereider en service

Van uit mijn vorige functie als timmerman kreeg ik de kans om mij te laten omscholen tot werkvoorbereider. Je krijgt hier door een hele andere kijk op het bouw proces, het bevalt me goed en ervaar een fijne werk sfeer..

Alexander Bouwhuis

Alexander Bouwhuis

Voorman-timmerman

Nou ja, ik ben hier al als leerling begonnen en ken het bedrijf inmiddels heel goed. Fijne werksfeer, vaste onderaannemers die je kent en mooie bouwwerken. Eigenlijk ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Ans Groenendijk-Geerds

Ans Groenendijk-Geerds

Boekhouding

Ans Groenendijk-Geerds is verantwoordelijk voor de boekhouding. "Zoals er op de bouwplaats secuur gewerkt moet worden, moet ook de boekhouding naadloos aansluiten!" En dat doe ik met veel genoegen.

Harry van der Haar

Harry van der Haar

Voorman-timmerman

Bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van allerhande timmerwerkzaamheden. Het bedrijf waar ik zat ging steeds meer projectmatig bouwen. Dat trok mij niet zo. Ik vind juist een overzichtelijke bouwklus erg prettig. Hier doen we alles, van het begin tot de oplevering

Dennis van der Heide

Dennis van der Heide

Voorman-timmerman

Ik heb eerder een hele tijd bij Riezebos gewerkt. In de kredietcrisis ben ik wat anders gaan doen, maar inmiddels zit ik weer op mijn ‘oude stek’. Ik ben blij bij een flexibele organisatie te werken waar we elkaar kennen en het werk vlot kunnen uitvoeren.

Leonard Zwitser

Leonard Zwitser

Adviseur kozijnen, vouwwanden, serres enz.

Leonard Zwitser is adviseur inzake kozijnen, vouwwanden, serres enz. “Ik werk hier nu al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid. Aanvankelijk als leerling timmerman begonnen, doorgegroeid naar vak volslagen (voorman) timmerman en nu al jaren adviseur voor kozijnen, vouwwanden en serres. Precies werken is het belangrijkste. Onze medewerkers vinden dat ook fijn, vooral omdat ze er voldoende tijd voor krijgen. Dan komen net die laatste puntjes op de i. Ik merk dat opdrachtgevers dit ook erg waarderen”.

Jarno Hooikammer

Jarno Hooikammer

Voorman-timmerman

Ik werk nu een aantal jaren bij Riezebos en had al wel de nodige ervaring in de bouw gelukkig. Ja, het is een fijn bedrijf om te werken, leuke opdrachtgevers en een mooie ploeg. Goed om te zien dat veel mensen hier al heel lang werken!

Berend Lier

Berend Lier

Voorman-timmerman

Circa 18 jaar geleden ben ik bij Riezebos begonnen en al jaren voer ik samen met Harry onze ‘eigen’ klussen uit. Variërend van een kleine verbouwing tot een grote villa. Elke keer weer een mooie uitdaging en tevredenheid als het werk weer tip top gereed is.

Harald van Rees

Harald van Rees

Vakman serres en kozijnen

Ook ik ben bij dit bedrijf begonnen en nooit meer weggegaan. Fijn dat we ook voldoende werk hadden in de crisis. Wat voor mij belangrijk is, is de goede sfeer, de degelijke materialen en de prima voorbereiding voordat we starten. Alles is eigenlijk altijd prima voor elkaar. Dat werkt echt heel lekker.

Klaas Willem Riezebos

Klaas Willem Riezebos

Adviseur particulieren

“Recent heb ik ons prachtige familiebedrijf overgedragen aan 3 mannen die al langer in het bedrijf werkzaam zijn en dezelfde normen en waarden hanteren. Mooi dat het bedrijf zo weer verder kan! Ik vind het nog heel fijn om de contacten met opdrachtgevers te hebben en om zo samen te zorgen voor een mooi eindresultaat!”

Bert Scherpenkate

Bert Scherpenkate

Vakman serres en kozijnen

Hallo. Ik ben inmiddels het langst bij dit bedrijf, vanaf 1982 al. Ik ga altijd samen met mijn vaste maat Harald op pad. De ene dag kozijnen vervangen, een andere keer nieuwe gevelbekleding en geregeld mooie serres en tuinkamers. Echt machtig mooi werk!

Tiem Schilder

Tiem Schilder

Manus-van-alles

Ach, er moet toch iemand zijn die de wagen smeert hè? Maar zonder gekheid: als dakdekker ben ik volledig arbeidsongeschikt geworden. Gelukkig kon ik na een tijd bij Riezebos aan de slag voor allerhande werkzaamheden. Elke dag een paar uur; daarna de rug weer laten bijkomen. Mooi om onderdeel uit te maken van deze ploeg mensen!

Arjen Riezebos

Arjen Riezebos

Eigenaar en werkplaats-timmerman

“Ik ben op mijn 16e direct begonnen met werken en heb zo in de praktijk veel geleerd. Daarnaast heb ik de opleiding gedaan voor de bouw. Na een aantal jaren als voorman-timmerman gewerkt te hebben ben ik inmiddels als werkplaats-timmerman verantwoordelijk voor alles wat in de werkplaats gebeurt en de deur uitgaat. Inmiddels ben ik de 4e generatie in het familiebedrijf en deel die verantwoordelijkheid met fijne collega’s. We hebben alle vertrouwen in de toekomst”.

Johan Kok

Johan Kok

Eigenaar en hoofduitvoerder

Al vanaf mijn opleiding werk ik bij Riezebos. “Ik verzorg de planning van alle werkzaamheden. Als je dat goed georganiseerd doet gaat dat lekker. Bij ‘ingewikkelde’ uitdagingen ga ik zelf nog wel eens mee. Omdat je eigenlijk bijna alles al eens gezien hebt, heb je snelle oplossingen voorhanden, vandaar. Ik vond het fijn dat we samen het bedrijf konden overnemen en dat daarmee de continuïteit voor alle medewerkers en opdrachtgevers gewaarborgd is”.

Gert-Jan van Es

Gert-Jan van Es

Eigenaar en werkvoorbereider

Aan mij de taak om zorg te dragen dat hetgeen afgesproken is goed uitgetekend wordt en dat alle materialen tijdig op het werk beschikbaar zijn. Daarnaast zorg ik er voor dat de benodigde detail- en werktekeningen gemaakt worden zodat iedereen weet wat er gemaakt moet worden. Wanneer een bouwvergunning nodig is verzorg ik ook dat hele traject met de gemeente zodat onze opdrachtgevers daar geen omkijken naar hebben. Recent hebben wij dit mooie familiebedrijf mogen overnemen. Samen met Johan Kok en Arjen Riezebos (zoon van vorige eigenaar) houden we de normen en waarden -die altijd gegolden hebben- overeind. Dus: afspraak = afspraak, klant is koning en lever service achteraf.