Team Riezebos

Team

Riezebos Bouwbedrijf werkt alleen met de allerbeste vakmensen. Juist deze mensen worden gekozen, om als bedrijf verzekerd te zijn van een optimale samenwerking. Bovendien krijft u zo de zekerheid dat u een fantastisch stuk werk afgeleverd krijgt. De werknemers van Riezebos zijn niet alleen uitstekende vakmensen, ze luisteren ook naar u als klant.

Heeft u een vraag of opmerking tijdens de uitvoering van uw klus, dan luistert men graag naar u.

Het bouwbedrijf is uiteraard erg blij met haar medewerkers. Maar de medewerkers zelf zijn ook blij dat zij bij Riezebos werken. Daarom vertellen zij u graag over hun ervaringen bij Riezebos. U kunt hieronder alvast een voorproefje nemen.

Bas van der Star

Bas van der Star

Timmerman

Ik heb mijn bouwopleiding bij Riezebos genoten, en werk hier alweer een aantal jaar. De zaken zijn goed voor elkaar: duidelijke werktekeningen en een goede omschrijving. En ik vind het mooi om een klus van begin tot eind uit te voeren.

Leroy Visscher

Leroy Visscher

Timmerman

Het grootste deel van mijn opleiding heb ik bij Riezebos gedaan. Dat was erg fijn want ik had een vaste leermeester en dat is nu mijn voorman. Samen maken we heel uiteenlopende werken en dat is echt gaaf om te doen. Mensen zijn steeds erg blij met wat we gemaakt hebben. Dat is extra leuk.

Jeroen Buis

Jeroen Buis

Timmerman

Ik heb mijn bouwopleiding deels bij Riezebos gedaan en was blij dat ik allerlei zaken mocht aanpakken. In die tijd heb ik veel geleerd. Ik ben blij dat ik hier ben blijven werken want dat is veel fijner dan bij een grotere bouwer (waar ik ook als leerling gewerkt heb).

Erjan Booi

Erjan Booi

Werkvoorbereider

Van uit mijn vorige functie als timmerman kreeg ik de kans om mij te laten omscholen tot werkvoorbereider. Je krijgt hier door een hele andere kijk op het bouw proces, het bevalt me goed en ervaar een fijne werk sfeer..

Alexander Bouwhuis

Alexander Bouwhuis

Voorman-timmerman

Nou ja, ik ben hier al als leerling begonnen en ken het bedrijf inmiddels heel goed. Fijne werksfeer, vaste onderaannemers die je kent en mooie bouwwerken. Eigenlijk ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Ans Groenendijk-Geerds

Ans Groenendijk-Geerds

Boekhouding

Ans Groenendijk-Geerds is verantwoordelijk voor de boekhouding. "Zoals er op de bouwplaats secuur gewerkt moet worden, moet ook de boekhouding naadloos aansluiten!" En dat doe ik met veel genoegen.

Gert-Jan van Es

Gert-Jan van Es

Werkvoorbereider

Gert-Jan van Es: "Even poseren? Liever ga ik gewoon verder met mijn werk. Het is erg belangrijk dat de tekening goed gecontroleerd wordt, voordat die naar de bouwplaats gaat."

Harry van der Haar

Harry van der Haar

Voorman-timmerman

Bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van allerhande timmerwerkzaamheden. Het bedrijf waar ik zat ging steeds meer projectmatig bouwen. Dat trok mij niet zo. Ik vind juist een overzichtelijke bouwklus erg prettig. Hier doen we alles, van het begin tot de oplevering

Dennis van der Heide

Dennis van der Heide

Timmerman

Ik heb eerder een hele tijd bij Riezebos gewerkt. In de kredietcrisis ben ik wat anders gaan doen, maar inmiddels zit ik weer op mijn ‘oude stek’. Ik ben blij bij een flexibele organisatie te werken waar we elkaar kennen en het werk vlot kunnen uitvoeren.

Jarno Hooikammer

Jarno Hooikammer

Timmerman

Ik werk nu een aantal jaren bij Riezebos en had al wel de nodige ervaring in de bouw gelukkig. Ja, het is een fijn bedrijf om te werken, leuke opdrachtgevers en een mooie ploeg. Goed om te zien dat veel mensen hier al heel lang werken!

Johan Kok

Johan Kok

Hoofduitvoerder

Al vanaf mijn opleiding werk ik bij Riezebos. Ik verzorg de planning van alle werkzaamheden. Als je dat goed georganiseerd doet, gaat dat lekker. Bij ‘ingewikkelde’ of ‘spannende’ uitdagingen ga ik zelf nog wel eens mee. Omdat je eigenlijk bijna alles al eens gezien hebt heb je snelle oplossingen voorhanden, vandaar.

Berend Lier

Berend Lier

Timmerman

Circa 18 jaar geleden ben ik bij Riezebos begonnen en al jaren voer ik samen met Harry onze ‘eigen’ klussen uit. Variërend van een kleine verbouwing tot een grote villa. Elke keer weer een mooie uitdaging en tevredenheid als het werk weer tip top gereed is.

Harald van Rees

Harald van Rees

Vakman serres en kozijnen

Ook ik ben bij dit bedrijf begonnen en nooit meer weggegaan. Fijn dat we ook voldoende werk hadden in de crisis. Wat voor mij belangrijk is, is de goede sfeer, de degelijke materialen en de prima voorbereiding voordat we starten. Alles is eigenlijk altijd prima voor elkaar. Dat werkt echt heel lekker.

Arjen Riezebos

Arjen Riezebos

Werkplaats-timmerman

Ik ben op mijn 16e direct begonnen met werken en heb zo in de praktijk veel geleerd. Daarnaast heb ik de opleiding gedaan voor de bouw. Na een aantal jaren als voorman-timmerman gewerkt te hebben ben ik inmiddels als werkplaats-timmerman verantwoordelijk voor alles wat in de werkplaats gebeurt en de deur uitgaat.

Bert Scherpenkate

Bert Scherpenkate

Vakman serres en kozijnen

Hallo. Ik ben inmiddels het langst bij dit bedrijf, vanaf 1982 al. Ik ga altijd samen met mijn vaste maat Harald op pad. De ene dag kozijnen vervangen, een andere keer nieuwe gevelbekleding en geregeld mooie serres en tuinkamers. Echt machtig mooi werk!

Tiem Schilder

Tiem Schilder

Manus-van-alles

Ach, er moet toch iemand zijn die de wagen smeert hè? Maar zonder gekheid: als dakdekker ben ik volledig arbeidsongeschikt geworden. Gelukkig kon ik na een tijd bij Riezebos aan de slag voor allerhande werkzaamheden. Elke dag een paar uur; daarna de rug weer laten bijkomen. Mooi om onderdeel uit te maken van deze ploeg mensen!

Leonard Zwitser

Leonard Zwitser

Adviseur kozijnen, serres enz.

Leonard Zwitser is adviseur inzake kozijnen, serres enz. Ik werk hier nu al bijna 30 jaar naar volle tevredenheid. Aanvankelijk ben ik als leerling timmerman begonnen. Doorgegroeid naar volslagen timmerman, voorman-timmerman en nu al jaren adviseur kozijnen en serres. Precies werken is het belangrijkste. Onze medewerkers vinden dat ook fijn, vooral omdat ze er voldoende tijd voor krijgen. Dan komen net die laatste puntjes op de i. Ik merk dat klanten dit ook erg waarderen, wat natuurlijk het belangrijkste is.

Klaas Willem Riezebos

Klaas Willem Riezebos

Directeur

Directeur Klaas Willem Riezebos: "Hierboven ziet u mijn collega's. Stuk voor stuk mensen waar je op kunt bouwen! Samen zorgen we op een enthousiaste manier voor een mooi eindresultaat. Ook voor u staan we graag klaar!"