Team Riezebos

Team

Riezebos Bouwbedrijf werkt alleen met de allerbeste vakmensen. Juist deze mensen worden gekozen, om als bedrijf verzekerd te zijn van een optimale samenwerking. Bovendien krijft u zo de zekerheid dat u een fantastisch stuk werk afgeleverd krijgt. De werknemers van Riezebos zijn niet alleen uitstekende vakmensen, ze luisteren ook naar u als klant.

Heeft u een vraag of opmerking tijdens de uitvoering van uw klus, dan luistert men graag naar u.

Het bouwbedrijf is uiteraard erg blij met haar medewerkers. Maar de medewerkers zelf zijn ook blij dat zij bij Riezebos werken. Daarom vertellen zij u graag over hun ervaringen bij Riezebos. U kunt hieronder alvast een voorproefje nemen.

Erjan Booi

Erjan Booi

Timmerman

Toen ik bij mijn vorige werkgever vanwege de crisis niet verder kon, kon ik gelukkig bij Riezebos aan de slag. En dat bevalt erg goed. We werken steeds voor ‘particulieren’ en dat spreekt me erg aan. Je kunt je vakmanschap goed kwijt.

Alexander Bouwhuis

Alexander Bouwhuis

Voorman-timmerman

Nou ja, ik ben hier al als leerling begonnen en ken het bedrijf inmiddels heel goed. Fijne werksfeer, vaste onderaannemers die je kent en mooie bouwwerken. Eigenlijk ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Marjan van de Burgt

Marjan van de Burgt

Boekhouding

Marjan van de Burgt is verantwoordelijk voor de boekhouding. "Zoals er op de bouwplaats secuur gewerkt moet worden, moet ook de boekhouding naadloos aansluiten!"

Gert-Jan van Es

Gert-Jan van Es

Werkvoorbereider

Gert-Jan van Es: "Even poseren? Liever ga ik gewoon verder met mijn werk. Het is erg belangrijk dat de tekening goed gecontroleerd wordt, voordat die naar de bouwplaats gaat."

Harry van der Haar

Harry van der Haar

Voorman-timmerman

Bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van allerhande timmerwerkzaamheden. Het bedrijf waar ik zat ging steeds meer projectmatig bouwen. Dat trok mij niet zo. Ik vind juist een overzichtelijke bouwklus erg prettig. Hier doen we alles, van het begin tot de oplevering

Jarno Hooikammer

Jarno Hooikammer

Timmerman

Ik werk nog niet zo heel lang bij Riezebos maar heb al wel de nodige ervaring in de bouw gelukkig. Ja, het is een fijn bedrijf om te werken, leuke opdrachtgevers en een mooie ploeg. Goed om te zien dat veel mensen hier al heel lang werken!

Johan Kok

Johan Kok

Hoofduitvoerder

Al vanaf mijn opleiding werk ik bij Riezebos. Ik verzorg de planning van alle werkzaamheden. Als je dat goed georganiseerd doet, gaat dat lekker. Bij ‘ingewikkelde’ of ‘spannende’ uitdagingen ga ik zelf nog wel eens mee. Omdat je eigenlijk bijna alles al eens gezien hebt heb je snelle oplossingen voorhanden, vandaar.

Berend Lier

Berend Lier

Voorman-timmerman

Circa 15 jaar geleden ben ik bij Riezebos begonnen en al jaren voer ik mijn ‘eigen’ klussen uit. Variërend van een kleine verbouwing tot een grote villa. Elke keer weer een mooie uitdaging en tevredenheid als het werk weer tip en top gereed is.

Henk Mooiweer

Henk Mooiweer

Werkplaats-timmerman

Nadat ik jarenlang bij Riezebos op de bouwplaats heb gelopen, kon ik in de werkplaats aan de gang, vooral om veel prefab werk gereed te maken. Dat komt erg secuur en dat ligt me wel. Bovendien leer je dat wel bij dit bedrijf. Door een hersenbloeding kan ik momenteel niet volop aan de slag maar ik ben blij dat ik weer een beetje aan de gang ben.

Harald van Rees

Harald van Rees

Vakman serres en kozijnen

Ook ik ben bij dit bedrijf begonnen en nooit meer weggegaan. Fijn dat we ook voldoende werk hadden in de crisis. Wat voor mij belangrijk is, is de goede sfeer, de degelijke materialen en de prima voorbereiding voordat we starten. Alles is eigenlijk altijd prima voor elkaar. Dat werkt echt heel lekker.

Arjen Riezebos

Arjen Riezebos

Timmerman

Aan leren op school had ik niet heel veel zin, maar werken in de bouw trok me des te meer. Ik hou ervan om de bouwplaats steeds netjes te hebben en verder vind ik het altijd mooi om goed contact met de klanten te hebben.

Bert Scherpenkate

Bert Scherpenkate

Vakman serres en kozijnen

Hallo. Ik ben inmiddels het langst bij dit bedrijf, vanaf 1982 al. Ik ga altijd samen met mijn vaste maat Harald op pad. De ene dag kozijnen vervangen, een andere keer nieuwe gevelbekleding en geregeld mooie serres en tuinkamers. Echt machtig mooi werk!

Tiem Schilder

Tiem Schilder

Manus-van-alles

Ach, er moet toch iemand zijn die de wagen smeert hè? Maar zonder gekheid: als dakdekker ben ik volledig arbeidsongeschikt geworden. Gelukkig kon ik na een tijd bij Riezebos aan de slag voor allerhande werkzaamheden. Elke dag een paar uur; daarna de rug weer laten bijkomen. Mooi om onderdeel uit te maken van deze ploeg mensen!

Willem van der Steeg

Willem van der Steeg

Voorman-timmerman

Ik ben al vanuit de opleiding bij Riezebos. Eerst dus als leerling en daarna als volslagen timmerman. De laatste jaren heb ik heel plezierig met Harm gewerkt maar toen de kans kwam om zelf voorman te worden heb ik die met beide handen aangegrepen. Het bouwen van vrijstaande woningen is erg mooi, maar ook verbouwingen ligt me wel.

Leonard Zwitser

Leonard Zwitser

Adviseur kozijnen, serres enz.

Leonard Zwitser is adviseur inzake verbouwingen. Ik werk hier nu al dik 25 jaar naar volle tevredenheid. Aanvankelijk ben ik als leerling timmerman begonnen. Doorgegroeid naar volslagen timmerman, voorman-timmerman en nu al jaren adviseur kozijnen en serres. Precies werken is het belangrijkste. Onze medewerkers vinden dat ook fijn, vooral omdat ze er voldoende tijd voor krijgen. Dan komen net die laatste puntjes op de i. Ik merk dat klanten dit ook erg waarderen, wat natuurlijk het belangrijkste is.

Klaas Willem Riezebos

Klaas Willem Riezebos

Directeur

Directeur Klaas Willem Riezebos: "Hierboven ziet u mijn collega's. Stuk voor stuk mensen waar je op kunt bouwen! Samen zorgen we op een enthousiaste manier voor een mooi eindresultaat. Ook voor u staan we graag klaar!"