Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
83 berichten.
Rob Pijlman uit Dedemsvaart schreef op 7 maart 2016:
Riezebos is voor mij een bedrijf dat oprecht, echt en daadwerkelijk staat voor kwaliteit met een hoofdletter K van Klaas Wi... ik bedoel Kwaliteit. Persoonlijk spreekt mij het heldere concept aan met de prachtige showroom waar je alle mogelijkheden kunt zien en voelen, de overtuiging dat je de klant moet ontlasten en ontzorgen: geen harde muziek, en de privacy van de klant zoveel mogelijk respecteert. Details waar je als klant gelukkig van wordt.

Ja en Kwalitet zie je dan ook weer terug in de site. Prachtig!
Succes
Jurian Meijntjes uit Zwolle schreef op 7 maart 2016:
Wat een prachtige mooie website zoals het hoort bij een prachtig mooi bedrijf! Mijn complimenten. Daarbij wordt er ook meer gebruik gemaakt van social media. Je moet tegenwoordig wel mee gaan met de tijd en op deze manier laat Riezebos zien mee te gaan met de tijd. Ik wens jullie heel veel succes de aankomende periode.
A.Zegelaar (VKG) uit Haarlem schreef op 7 maart 2016:
Prachtige nieuwe website! De positieve reacties geven een goede indruk van de positieve ervaringen die wij als brancheorganisatie hebben met dit kwalitatief hoogstaande bedrijf.
Proficiat!
Met vriendelijke groet,
Albert Zegelaar
Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG)
E. Sluijmer uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
Na vele jaren in het buitenland gewoond te hebben, kwamen wij in 2008 weer terug in Nederland en wel in Lelystad. Daar kochten wij een vrijstaand huis met een bedrijfshal. Al snel werd ons duidelijk dat er een totaal nieuwe verdieping op het huis gebouwd moest worden en een veranda. Riezebos had dit huis gebouwd en wij kwamen in contact met Klaas Willem Riezebos. Wij zijn werkelijk heel gelukkig dat wij met Riezebos in zee zijn gegaan. De accuraatheid van Hans op kantoor met de tekeningen en de uitvoering van deze verbouwing door de medewerkers van Riezebos hebben een diepe indruk gemaakt. Met grote zorgvuldigheid zijn deze werkzaamheden uitgevoerd en hier genieten wij (maar nog meer onze kinderen die nu de gehele 2e etage tot hun beschikking hebben) nog steeds elke dag van. Ook de veranda werd met de grootst mogelijke accuraatheid uitgevoed en zijn wij gevrijwaard van lekkage etc. en geeft ons extra woonplezier. Fa. Riezebos, bedankt en veel succes voor de toekomst.
Familie de Groot/Wiersma uit Zwolle schreef op 7 maart 2016:
Vorig jaar zomer hebben we een 2e verdieping op ons huis laten zetten door Riezebos. We zijn heel goed voorgelicht in het voortraject en ook de bouw zelf is prima verlopen. De mensen van Riezebos werken secuur en netjes en doe echt hun best de overlast tot een minimum te beperken (en slagen daar ook in!). We genieten nu volop van de extra ruimte die we hebben!
Familie van der Ploeg uit Zwolle schreef op 7 maart 2016:
Wat denken wij nog altijd met veel plezier terug aan onze grote verbouwing alweer 3 jaar geleden! Vooral Appie en Dennis hebben er voor gezorgd dat de verbouwing prettig en gezellig verliep. Geweldige vakmensen.
Cees Leegwater uit Urk schreef op 7 maart 2016:
Als onderaannemer (metselcombinatieurk)werken wij alweer enkele jaren naar tevrdenheid samen met aannemersbedrijf Riezebos wat natuurlijk zorgt voor een soepel verloop van het bouwproces wel zo prettig natuurlijk ook voor de klant.
Martin Mulder uit Zwolle schreef op 7 maart 2016:
Bouwbedrijf Riezebos heeft in korte tijd en toch zeer zorgvuldig een verbouwing aan onze woning gerealiseerd. Dit bedrijf is iedereen aan te raden die kwaliteit op waarde weet te schatten.
Dirk Jan van de Velde uit Drenthe schreef op 7 maart 2016:
Riezebos heeft een zeer goede verbouwing bij ons opgeleverd. Ik raad dit voor iedereen aan! Hartelijke dank voor de verbouwing namens ons hele gezin!
Jan van Ittersum uit Genemuiden schreef op 7 maart 2016:
Dit is een mooi voorbeeld van wat een verbouwing kan doen.
Een complete metamorfose een prachtige site, die laat zien waar het bedrijf voor staat