Vouwwanden (ook wel harmonicadeuren genoemd) Riezebos

Overweegt u om de verbinding tussen uw woning of serre en de tuin zo open mogelijk te maken? Dan is een vouwwand van Riezebos Bouwbedrijf voor u dé perfecte oplossing! De vouwwanden (ook wel harmonicadeuren genoemd) van het merk Solarlux zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Door het ruime gebruik van glas komt er veel licht in uw woning of serre. Door de vouwwand/harmonicadeuren volledig te openen ontstaat een uiterst plezierige verbinding tussen binnen en buiten. De onderrail kan worden verzonken, waardoor een onbelemmerde doorgang ontstaat. Erg comfortabel in gebruik.

Kwalitatieve vouwwanden

De Solarlux vouwwanden zijn verkrijgbaar in hout en aluminium, of een combinatie hiervan. Ook voor u is er dus de meest ideale vouwwand op maat samen te stellen. De vouwwanden van Solarlux worden onderworpen aan de zwaarste testen en zijn hierdoor gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. Het exclusieve loopwerk van edelstaal zorgt voor een lange levensduur en een zeer plezierig en comfortabel gebruik.

Vouwwanden / harmonicadeuren naar wens

De Solarlux vouwwanden (ook wel harmonicadeuren genoemd) hebben veel mogelijkheden. Daardoor is ook voor uw woning een systeem naar wens verkrijgbaar. De perfecte tochtdichting zorgt voor een comfortabel klimaat bij slecht weer, en in open toestand bieden de vouwwanden veel mogelijkheden. U kunt zelf aangeven of u uw vouwwand/harmonicadeur naar binnen of naar buiten wilt laten vouwen. Tevens hebt u de keuzemogelijkheid om uw vouwwand naar links of naar rechts weg te laten vouwen, of een deel naar links en een deel naar rechts. Licht en lucht worden gecombineerd voor een heerlijke beleving in uw woning. Binnen is buiten, en buiten is binnen!

Ervaar het zelf

In de uitgebreide Riezebos-showroom staan diverse vouwwanden (ook wel harmonicadeuren genoemd) voor u opgesteld. U kunt ze zien, gebruiken en voelen. Deskundige medewerkers geven u graag passende adviezen en hulp waar nodig. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen voor een uitstekende oplossing voor uw woning. Kom snel langs in de showroom; de koffie staat voor u klaar!

Neem nu contact op!

    Uw naam *

    Telefoonnummer *