Serre Riezebos

Hebt u bij het uitbouwen van uw woning ook wel eens gedacht aan een fraaie serre? Een serre creëert meer ruimte, veel licht en een heerlijke zitplaats in alle seizoenen. Met een serre kunt u gedurende het hele jaar onbezorgd genieten van uw tuin, in de door u gewenste temperatuur. Riezebos Bouwbedrijf is al jaren specialist in de wereld van serres, en heeft al veel mooie serres mogen realiseren.

De serres van Riezebos Bouwbedrijf kunnen worden geleverd in aluminium, of een combinatie van hout en aluminium. Daarnaast zijn diverse glassoorten mogelijk, die zorgen voor een comfortabel klimaat in uw serre. De materialen worden streng gecontroleerd en zijn dus altijd van hoge kwaliteit. Riezebos vindt het belangrijk om u volledig te ontzorgen in het hele proces. Zo geven wij deskundig advies, regelen wij de aanvraag van de bouwvergunning, plaatsen wij uw serre en zorgen wij ervoor dat uw serre tot in de puntjes is afgewerkt. Wel zo fijn toch?

In het hele proces is uw uiteindelijke doel het uitgangspunt. Er wordt eerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn en hoe u de serre wilt gaan gebruiken. Wij gaan met u in gesprek om samen te bekijken wat de beste oplossing is voor uw serre. Hierin kunt u deskundig advies verwachten over de afmeting, het materiaal en het ontwerp van uw serre. Uiteindelijk wordt er een plan gemaakt dat perfect bij u en uw woning past.

Riezebos Bouwbedrijf is een familiebedrijf met al meer dan 90 jaar ervaring in bouwen en verbouwen. Groot voordeel hiervan is dat wij u van A tot en met Z kunnen begeleiden en ontzorgen. Niet alleen voor uw serre, maar ook voor alle bijkomende bouwkundige werkzaamheden. Desgewenst worden ook de verwarmings- en elektrawerkzaamheden voor u uitgevoerd, waardoor u tijdens het voortraject en de uitvoering één aanspreekpunt hebt. Hiermee worden misverstanden voorkomen. Daarnaast zorgt deze manier van werken voor een korte doorlooptijd wat voor u erg plezierig is!

Riezebos is Quality Partner van Solarlux. Voor u betekent dit dus topkwaliteit dat voldoet aan hoge eisen. De monteurs worden jaarlijks bijgeschoold over de nieuwste technieken en kwaliteitsvoorwaarden. In onze showroom kunt u de kwaliteit van Solarlux komen bewonderen.

Neem nu contact op!

    Uw naam *

    Telefoonnummer *