Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
82 berichten.
Kooy uit Zwolle schreef op 7 maart 2016:
Onlangs een schuifpui laten plaatsen. Dit hebben we op het laatste moment beslist. Gezien de overige werkzaamheden in ons huis had het nogal haast. 5 offertes aangevraagd, waarvan 2 reacties. 1 pas na 3 weken en Van Riezebos krijgen we de dag erna al reactie. Ze hebben een ruime keuze en het is allemaal binnen de termijn geleverd en geplaatst. Mooie robuuste schuifpui. Mensen werkten alles ook weer netjes af en ruimden alles ook op! Tevreden en mocht ik ooit weer iets laten doen, weet ik ze weer te vinden!
Fam. v.Benthem uit Zwolle schreef op 7 maart 2016:
Recentelijk aan ons huis wat onderhoudswerkzaamheden laten verrichten door Bouwbedrijf Riezebos. En dat is ons prima bevallen. De medewerkers werken zeer accuraat en netjes!
Een volgende klus gaat wat ons betreft dan ook weer naar hen.
J. Westerink uit Kampen schreef op 7 maart 2016:
Wij hebben een grote interne verbouwing laten uitvoeren en een aanbouw van een serre door Bouwbedrijf Riezebos. Dit is allemaal uitgevoerd In een strakke planning van 7 weken. De hele verbouwing is door Riezebos gecoördineerd.
Ons verhaal begint gelijk al positief door de eerste kennismaking met Klaas Willem Riezebos en de fantastische showroom.
Het advies was goed en er werd met oms meegedacht.
De materialen en de afwerking is TOP.
Voor de werknemers veel lof, prettige, vriendelijke en hardwerkende mensen. De uitvoerder Johan en * * * hebben de "kar" getrokken dit samen met andere collega's.
Voor de verbouw werd de buurt d.m.v. een brief geïnformeerd dat ze hoopte dat de buurt zo min mogelijk last van de verbouw zouden hebben. Keurige actie.
Wij genieten van ons huis en kijken terug op een mooie tijd met de werknemers van Riezebos.
Veel succes met de toekomstige bouw/verbouw gewenst.
Bouwbedrijf Riezebos, een aanrader.
T. Nengerman uit Heerde schreef op 7 maart 2016:
Wij hebben door de firma Riezebos nieuwe kunstof kozijnen laten plaatsen.
Wij zijn er zeer tevreden over en ook over hoe de medewerkers werkten.
Ze gingen zorgvuldig te werk en maakten er geen rotzooi van.
Alles werd netjes afgedekt en na afloop werd alles ook weer netjes opgeruimd. Super.!!!!!!!!
Van ons krijgt de firma Riezebos een "warme douche ".
Hans en Loes Steenhuizen uit Swifterbant schreef op 7 maart 2016:
Toen wij in ons huis kwamen wonen was de badgelegenheid een douchecel. Fa. Riezebos heeft bij ons in 2004 een nieuwe badkamer met vloerverwarming en een 2e toilet gerealiseerd. Ook zijn alle bovenramen van kunststof kozijnen en dubbel glas voorzien. Na de heldere en duidelijke uitleg door Klaas Willem betreffende de werkzaamheden hadden we een goed gevoel over de gang van zaken. Het contact tussen ons en het personeel was prettig en gemakkelijk. Er werd hard en zeer zorgvuldig gewerkt. Ze zijn vakbekwaam en werken schoon. Dit was voor ons dan ook de reden om opnieuw met de Fa. Riezebos in zee te gaan om de dakgoot- en boeienbetimmering van ons huis te vervangen. Tevens is een kamer voorzien van een nieuw kunststof kozijn incl. dubbel glas en een draaiklepdeur. Ook deze werkzaamheden zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Grote of kleine opdrachten, ze worden door Fa. Riezebos met zorg behandeld.
Wij kunnen de Fa. Riezebos van harte aanbevelen .
Dimar en Suzanne uit Rouveen schreef op 7 maart 2016:
Wij waren al lange tijd op zoek naar een mooie overkapping.
Na wat speurwerk op internet uit gekomen bij bouwbedrijf Riezebos.
Vanaf het eerste moment hadden wij daar een super goed gevoel bij.
We werden superfijn ontvangen en geadviseerd door Leonard.
Na 2 bezoeken aan de showroom een mooie overkapping uitgekozen van aluminium met glazen dak.
Precies volgens afspraak werd de overkapping geleverd.
Deze is geplaatst door Harald en Bert, vakmensen van het eerste uur.
Alles viel te overleggen met deze beide mannen, en ze hebben echt super werk geleverd.
En niet geheel onbelangrijk, werd alles na dat de klus geklaard was,super netjes opgeruimd.
Wij hebben niets meer dan lof voor bouwbedrijf Riezebos, en dan met name voor het goede advies van Leonard, en het vakwerk dat Harald en Bert bij ons thuis geleverd hebben.
Met dit bedrijf doen wij in de toekomst vast nog wel weer zaken.
Alies uit Ijsselmuiden schreef op 7 maart 2016:
uw monteur was bezig met de reparatie van een rolhor toen de waterleiding sprong. De monteur heeft niet alleen het hor keurig gerepareerd, maar ontzettend goed geholpen door voor mij allerlei telefoontjes te plegen, waardoor er al heel snel een monteur op de stoep stond voor het repareren van de waterleiding. Bedankt!
Cor Radstok en Willy Bloem uit Dronten schreef op 7 maart 2016:
Het balkon van ons appartement op de Golfresidentie Dronten is door de firma Riesebos voorzien van balkonbeglazing. De onderste glaspanelen zijn vast glas en het grootste bovenste gedeelte is opgebouwd uit bijna aansluitende glaspanelen die open geschoven kunnen worden.
Ons zonnig, maar aanvankelijk winderig balkon is nu een langere periode van het jaar fijn om te vertoeven en bij een redelijke temperatuur en een beetje zon meteen behaaglijk.
Riesebos had meteen tijd voor ons en binnen de afgesproken tijd werd alles gerealiseerd.
Het was heel prettig dat er veel rekening werd gehouden zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de medebewoners. Er werd ook heel netjes gewerkt en de vloer van de woonkamer werd beschermd.
Het eindresultaat is precies wat we ons ervan hadden voorgesteld, en de nazorg een fijn extra voor ons. Dit project had een hoog gehalte "ontzorgen". en dat is heerlijk, want een beetje spannend vonden wij het aanvankelijk wel!
Fam. B van Panhuis uit Ijsselmuiden schreef op 7 maart 2016:
Beste Hr Riezebos, Bij deze willen wij onze waardering uitspreken over de hele gang van zaken de beglazing balcon het is meer als voortreffelijk wij willen special benoemen de twee Vaklieden die meer als voortreffelijk werk hebben af geleverd Grote Klasse Zeer netjes en correct En ook Leo die het voor werk uitstekend heeft gedaan Klasse als je zo als. bouwbedrijf werkt zal het je goed gaan . Vedder wensen wij een goed en gezonde toe komst toe jullie verdienen de warme douche Veel succes Groeten Fam B van Panhuis.
Karin en Paul Veldhuisen uit Almere schreef op 7 maart 2016:
We zijn helemaal tevreden en blij met onze door Riezebos Bouwbedrijf gerealiseerde tuinkamer.
Complimenten over de contacten bij het maken van het plan, de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg. Allemaal mensen die hun vak verstaan, weten wat voor de klant belangrijk is en waarmee ook makkelijk en goed te communiceren is. Dat geeft gewoon een goed gevoel.
Fijn dat voortdurend wordt meegedacht en ook mogelijkheden en oplossingen worden aangereikt.
Wij kunnen Klaas Willem en zijn "crew" van harte aanbevelen en zullen zelf bij toekomstige bouwplannen zeker bij Riezebos aankloppen.