Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
76 berichten.
Alies uit Ijsselmuiden schreef op 7 maart 2016:
uw monteur was bezig met de reparatie van een rolhor toen de waterleiding sprong. De monteur heeft niet alleen het hor keurig gerepareerd, maar ontzettend goed geholpen door voor mij allerlei telefoontjes te plegen, waardoor er al heel snel een monteur op de stoep stond voor het repareren van de waterleiding. Bedankt!
Cor Radstok en Willy Bloem uit Dronten schreef op 7 maart 2016:
Het balkon van ons appartement op de Golfresidentie Dronten is door de firma Riesebos voorzien van balkonbeglazing. De onderste glaspanelen zijn vast glas en het grootste bovenste gedeelte is opgebouwd uit bijna aansluitende glaspanelen die open geschoven kunnen worden.
Ons zonnig, maar aanvankelijk winderig balkon is nu een langere periode van het jaar fijn om te vertoeven en bij een redelijke temperatuur en een beetje zon meteen behaaglijk.
Riesebos had meteen tijd voor ons en binnen de afgesproken tijd werd alles gerealiseerd.
Het was heel prettig dat er veel rekening werd gehouden zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de medebewoners. Er werd ook heel netjes gewerkt en de vloer van de woonkamer werd beschermd.
Het eindresultaat is precies wat we ons ervan hadden voorgesteld, en de nazorg een fijn extra voor ons. Dit project had een hoog gehalte "ontzorgen". en dat is heerlijk, want een beetje spannend vonden wij het aanvankelijk wel!
Fam. B van Panhuis uit Ijsselmuiden schreef op 7 maart 2016:
Beste Hr Riezebos, Bij deze willen wij onze waardering uitspreken over de hele gang van zaken de beglazing balcon het is meer als voortreffelijk wij willen special benoemen de twee Vaklieden die meer als voortreffelijk werk hebben af geleverd Grote Klasse Zeer netjes en correct En ook Leo die het voor werk uitstekend heeft gedaan Klasse als je zo als. bouwbedrijf werkt zal het je goed gaan . Vedder wensen wij een goed en gezonde toe komst toe jullie verdienen de warme douche Veel succes Groeten Fam B van Panhuis.
Karin en Paul Veldhuisen uit Almere schreef op 7 maart 2016:
We zijn helemaal tevreden en blij met onze door Riezebos Bouwbedrijf gerealiseerde tuinkamer.
Complimenten over de contacten bij het maken van het plan, de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg. Allemaal mensen die hun vak verstaan, weten wat voor de klant belangrijk is en waarmee ook makkelijk en goed te communiceren is. Dat geeft gewoon een goed gevoel.
Fijn dat voortdurend wordt meegedacht en ook mogelijkheden en oplossingen worden aangereikt.
Wij kunnen Klaas Willem en zijn "crew" van harte aanbevelen en zullen zelf bij toekomstige bouwplannen zeker bij Riezebos aankloppen.
Fam. Molhoek uit Genemuiden schreef op 7 maart 2016:
De uitbouw van onze woonkamer en keuken is door bouwbedrijf Riezebos in vier weken gerealiseerd.
De informatie vooraf was zeer verhelderend, men kon alles laten zien en uitleggen, dit geeft heel veel vertrouwen.
Vanaf dag 1 waren de jongens van Riezebos elke dag bezig met de werkzaamheden, alles liep volgens een strak schema.
Het contact met de jongens was zeer plezierig, bij vragen van onze kant reageerde men onmiddellijk.
Wij zijn zeer tevreden met de verbetering aan onze woning en wij raden Riezebos Bouwbedrijf van harte bij iedereen aan.
Fam. Lans uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
In mei 2014 is door bouwbedrijf Riezebos onze woning in Lelystad compleet voorzien van kunststofkozijnen waarbij ook kleine veranderingen zijn doorgevoerd zoals weghalen bestaand (klein) muurgedeelte en aanbrengen nieuwe raamdorpelstenen.
Van begin ( begeleiding , informatieverstrekking) t/m plaatsing is perfect verlopen.

De medewerkers van Riezebos die de plaatsing hebben verzorgt hebben door hun toewijding en vakmanschap een prima stuk werk afgeleverd. Ook dient vermeld te worden dat de medewerkers de overlast tot een minimum hebben beperkt en gedurende de werkzaamheden hadden we een goede band met hun.

Kortom: wij zijn tevreden over de handel- en werkwijze van Bouwbedrijf Riezebos en bevelen deze dan ook aan bij andere mensen.

Met vriendelijke groet,
Fam. Lans
Lelystad
A. van Ens uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
In september 2012 werd door Riezebos Bouwbedrijf een renovatie gerealiseerd aan onze woning. De werkzaamheden betroffen ondermeer: vervangen dakkapel, vervangen buitenkozijnen, herinrichten badkamer (geschikt maken voor personen met mobiliteitsproblemen), coordinatie behang- en binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en alle noodzakelijke sanitair- en elektravoorzieningen.
Vanaf de eerste kontakten met Riezebos Bouwbedrijf over onze verbouwwensen hebben wij het gevoel gehad dat er een volledig vertrouwen over en weer was met betrekking tot de mogelijke uit te voeren werkzaamheden. Dit is (wat ons betreft) ook volkomen uitgekomen en wij kijken dan ook met groot genoegen terug op een geslaagde renovatie en een uitermate prettige samenwerking.
Fam: T.R. Macare uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
Met het bouwbedrijf Riezebos ben ik in contact gekomen via mijn achterburen.
Offerte aangevraagd voor: Voegen vervangen; Schoonsteen nazien en opnieuw voegen; Raamdorpelstenen vervangen en een oplossing bedenken voor de rubberenlap onder het kozijn.
Na het voegen van de gevels, alle voegen van de woning en de aanbouw impregneren.
De offerte en de tijdsperiode besproken met de heer: Johan Knoll, hij zou voor mij regelen dat alles goed zou verlopen, Johan hiervoor mijn hartelijke dank.
De werkzaamheden aan mijn woning werd keurig en net gewerkt, alles opgeruimd en schoon geveegd.
De gevelrenovatie is vlot verlopen en mooi uitgevoerd.
Ik zou graag bij dezen twee medewerkers van het bouwbedrijf Riezebos extra willen bedanken voor hun Vakmanschap/Idee en Klantvriendelijkheid; de heren John Kok en Remco Bonsing(Graffiti-No).
Het geeft mij een goed gevoel met het bouwbedrijf Riezebos in zee te zijn gegaan.
Ik kan en zal dan ook bouwbedrijf Riezebos aanraden voor elke verbouwingsklus.
Gerritzen uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
Inmiddels wonen we al 2 jaar in onze uitgebreidde woning. Deze uitbreiding, waarmee we bijna een verdubbeling van ons woonoppervlak hebben gerealiseerd, is uitgevoerd door Riezebos. Al na het offertegesprek werd ons duidelijk dat Riezebos een nuchtere onderneming is, waar de menselijke maat een belangrijke rol speelt.
Zo werden wij in het offertetraject, tijdens de verbouwing en ook nadien steeds vlot en vriendelijk geholpen met al onze vragen. Riezebos heeft voor ons de bouwvergunning geregeld, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. En alle onderaannemers werden prima aangestuurd door Riezebos. De planning van de opvolgende activiteiten was strak, maar verliep zonder noemenswaardige problemen. Onze verbouwing verliep snel en soepel. Ook over de financiele afwikkeling en de communicatie tijdens de verbouwing zijn we heel tevreden. Betrokken en deskundig dat zijn de mensen van Riezebos!
Herman Diender uit Kampen schreef op 7 maart 2016:
In 1983 kochtten mijn vrouw en ik een huis in de Kamper binnenstad. In etappes is het huis vanaf 1990 verbouwd. Wij kozen steeds voor Riezebos, want dit bedrijf levert maatwerk. Nadat het woongedeelte klaar was, zijn we verder gegaan in het oude pakhuis op de begane grond. In 2006 startte ik daar het kleine museum het Speelgoedkabinet. De entree is daarvoor vernieuwd. Ook binnen is veel aangepast met deels nieuwe vloeren en wanden. Prettig is daarbij dat Riezebos alle werkzaamheden zelf uitvoert of laat uitvoeren. Ik hoef niet achter een loodgieter of elektriciën aan. In de winter van 2013 is de (voorlopig) laatste verbouwing een feit: een geheel nieuwe ruimte op de plek van de tuin die we niet gebruikten. Ook bij deze verbouwing was het prettig dat Riezebos meedacht, want de gemeente kwam met steeds andere eisen, terwijl het later toch allemaal lukte. We hebben nu een huis dat volledig is aangepast aan onze wensen, en daar zijn we erg gelukkig mee.