Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
82 berichten.
v. Oostenbrugge uit Zwolle schreef op 12 april 2017:
Communicatie voorafgaand aan de bouw liep wat stug.

Het eindresultaat en de mannen die hier gewerkt hebben, lieten ons dit snel vergeten. Top service, top jongens, Betrouwbaar en deadlines gehaald.
Christine Morée uit Zwolle schreef op 15 maart 2017:
Ben zeer tevreden over de werkzaamheden die bij mij verleend zijn.
De werknemers waren deskundig, vriendelijk en behulpzaam.
Ik zal uw bedrijf aan een ieder promoten.
E.Koridon uit Zwolle schreef op 27 februari 2017:
De oude kozijnen zijn vervangen door prachtige nieuwe, ook een nieuwe schuifpui. Muurtje eruit en ik ben er erg blij mee en het is allemaal keurig en netjes gedaan.
Voor een volgende klus zal ik zeker weer naar Riezebos gaan !
Familie Horn uit Almere schreef op 8 februari 2017:
De verbouwing van onze woonkamer en toilet is prima verlopen. Precies volgens planning en zelfs nog iets sneller. Prettige en vriendelijke mensen die hier het werk kwamen doen. Fijn dat de opzichter (Johan) geregeld even langs kwam om te kijken hoe alles verliep en om even bij te praten. De paar zaken die iets anders liepen dan verwacht zijn op een hele prettige manier opgelost. Dus voor een volgende klus zullen we zeker weer contact opnemen voor een offerte. En we zullen Riezebos van harte aanbevelen.
Familie Pouderoyen uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
Verbouwing achtergevel middels vervanging van bestaande bouw door kunst stof kozijnen
De klus was heel netjes en vakkundig uitgevoerd,
er is heel erg hard gewerkt door Harald en Bert.
Daar waar nodig was is er heel goed geluisterd naar de klant en de uitvoering was en is nog steeds een perfecte match we zijn er blij mee in iets meer da 2½ dag was de klus geheel af wij zijn er blij mee en kunnen
Riezenbos Bouwbedrijf van harte bij u aanbevelen

Familie Pouderoyen-Dozy
R.Boering uit Zwartsluis schreef op 7 maart 2016:
De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid volbracht. De complimenten aan de beide medewerkers van uw bedrijf. Niets was hun te veel en alles was te overleggen. Helaas heb ik ze niet kunnen bedanken, daarom vraag ik of u onze dank over te brengen aan hen. Voor een volgende klus zullen we zeker denken aan de firma Riezebos en we zullen het bedrijf aanbevelen aan mensen uit onze omgeving.
A. Gunnink uit Soest schreef op 7 maart 2016:
Het werk is mooi uitgevoerd, de planning werd goed in de gaten gehouden, en de communicatie verliep uitstekend (communicatie wil bij bouwbedrijven nog wel eens een zwak punt zijn).
Na voltooiing van het werk bleek een betonnen vloer niet helemaal in orde te zijn. Hoewel het best nog een klus was om dat op te lossen, is dit heel vlot, en zonder discussie, door Riezebos aangepakt en hersteld. Bij zo'n 'lakmoesproef' leer je de mentaliteit van een bouwbedrijf echt kennen, en deze onverwachte 'proef' heeft Riezebos glansrijk doorstaan: een prima en zeer betrouwbaar bouwbedrijf. Zeker aanbevolen.
Mevr. D. van Olphen schreef op 7 maart 2016:
De werkzaamheden, die jouw bedrijf heeft gedaan, zijn uitstekend uitgevoerd. Ook toen er iets mis ging met de electriciteit. Kundig en snel opgelost.
Voor een volgende klus, wat het ook is, kom ik zeker weer bij je voor goed advies en uitvoerig.
Fam. Cappon uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
In 2004 was ons huis, dat in 1975 werd gebouwd, aan renovatie toe.
Door goede ervaringen van buren kwamen we in contact met het bouwbedrijf Riezebos. Na oriënterende gesprekken en een uitgebrachte offerte werd de opdracht verleend. Bouwbedrijf Riezebos heeft na de eerste opdracht in 2004, ook werkzaamheden voor ons verricht in de jaren 2005, 2009 en 2015. Hierbij ging het om gevelreiniging en nieuw voegwerk, vervanging van goten, vervanging van aluminiumkozijnen door kunststofkozijnen, een elektrische garagedeur, met loopdeur ernaast, vervanging van de dakbedekking van de garage, isolatiewerkzaamheden e.d.
Onze ervaring is dat bouwbedrijf Riezebos deskundige en plezierige mensen in dienst heeft en dat wordt samengewerkt met goede onderaannemers. Verder worden de werkzaamheden vooraf goed gepland en vervolgens conform de planning uitgevoerd. Over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden zijn we erg tevreden en we kunnen het bouwbedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen.
Anneke en Ruud Doklter uit Dronten schreef op 7 maart 2016:
Hallo Klaas Willem,

Hierbij willen wij de firma Riezebos een grote pluim geven voor de goede manier waarop de plaatsing van de schuifpui is verlopen.
Wij hebben de prettige contacten, de open opstelling, duidelijke communicatie, de goede prijsverhouding en vooral het uitstekende vakmanschap van het personeel als zeer positief ervaren. Als directievoerder in de bouw kom ik het vaak genoeg anders tegen. Jullie waren een verademing.

Met vriendelijke groet,
Anneke en Ruud Dokter