Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
98 berichten.
Ineke Horstra uit Zwolle schreef op 28 februari 2019:
Afgelopen week is mijn raamkozijn vervangen door een kunststof kozijn.
Wat een vakwerk is er geleverd.
De heren hebben het kozijn vakkundig gemonteerd, maar ook alles keurig achter gelaten. Ik ben zeer tevreden, dank je wel.
Willem Bruggeman en lenneke van Swigchem, uit Lelystad schreef op 24 februari 2019:
Wij hebben een tuinkamer aan de zijkant van ons huis laten aanbouwen en tevens de garagedeuren vernieuwd. Al met al een operatie van 5 weken, maar alles liep gesmeerd. De planning was fantastisch; er moesten allerlei verschillende vakmensen delen van de klus uitvoeren, maar alles sloot steeds naadloos op elkaar aan. Ook waren er steeds twee vaste 'hoofd'bouwers aanwezig, waaraan je een en ander kon vragen tijdens de 'rit'. Opgemerkt moet ook worden dat ook de buren zeer te spreken waren over de bouw vanwege goede voorlichting, bijvoorbeeld over een aanwezige hijskraan, en vanwege het feit dat alles steeds keurig werd achtergelaten...Tenslotte: toen er naloop van de bouw nog iets mis bleek, kwam er terstond iemand kijken om voor een oplossing te zorgen. Kortom: we zijn zeer tevreden!
Henk en Tina Hulsebos uit Kraggenburg schreef op 6 december 2018:
Firma Riezebos was 5 jaar geleden onze redder in nood. Al heel lang waren wij op zoek naar een terrasoverkapping waar we eventueel ook een serre van konden maken. 5 bedrijven en een advertentie over een verbouw beurs verder kwamen we bij hen uit. Leonard Zwitser voorzag geen enkel probleem en heeft ons super goed geholpen. Naar aanleiding van zijn tekening zijn we gaan bouwen en heeft Riezebos onze lichtstraat van 14m2 verzorgt. Harald en Bert zijn kundige werklui, goed op elkaar ingespeeld en altijd een positieve kijk op het project. Twee dagen hebben ze keihard gewerkt om het voor elkaar te krijgen. helaas 1 glasplaat begaf het maar die is supersnel vervangen. Voor ons was er dan ook geen enkele twijfel om weer terug te gaan voor ons kantel/draairaam wat op de plek van de oude voordeur moest komen. Wie stonden daar om even voor half 8 voor de deur... Precies Harald en Bert, dus wisten we dat ook deze klus uitstekend zou worden geklaard. en ja hoor om 13.00 uur was het gedaan alles keurig netjes , schoon en opgeruimd aan de lunch. Voor onze laatste klus, het plaatsen van een voordeur in de nieuwe entree, gaan we zeker terug naar Riezebos. We raden dit bedrijf dan ook bij vele van onze kennissen aan.
Familie Elte uit Wezep schreef op 26 november 2018:
We hebben besloten een tuinkamer door firma Riezebos te laten bouwen. En hebben hiervan geen minuut spijt gehad. Bij het eerste bezoek aan de showroom kregen we meteen al een prima gevoel. Dachten goed mee en gaven pro en contra’s van alternatieven weer. Duidelijke en goed gedocumenteerde afspraken, korte communicatielijnen, betaling pas als werk gereed is. Eigen personeel deskundig en zeer prettig in de omgang. In het bijzonder Alexander en Bas bedankt voor het vele werk. Jullie hebben er iets prachtigs van gemaakt.
Jannie Rillema en Maarten Matser uit Zwolle schreef op 16 november 2018:
In het voorjaar van 2018 heeft Bouwbedrijf Riezebos onze badkamer vernieuwd. De badkamer is geheel naar onze wensen gemaakt en ingericht door vriendelijke vaklieden die openstonden voor onze vragen en opmerkingen. Al met al heeft de verbouwing twee weken geduurd, maar het resultaat was perfect.
Fam.Pouderoyen uit Lelystad schreef op 26 oktober 2018:
De firma Riezebos heeft een maand geleden bij ons een nieuwe kunststof voordeur geplaatst een wereld van verschil met de oude deur het is heel netjes uitgevoerd en wij zijn er zeer tevreden mee het is het laatste kunststof kozijn wat nog op onze lijst stond en ons huis is nu rondom boven en beneden van kunststof kozijnen voorzien door de firma Riezebos Deze firma kan ik dan ook van harte en warm aanbevelen voor dergelijke renovatie's
Fam. Schimmer uit Zwolle schreef op 25 oktober 2018:
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Riezebos heeft alles uitstekend en in goed overleg gepland. Ook werd door Riezebos goed meegedacht. Uitstekend personeel, harde werkers en goed werk geleverd. Vooral onze dank aan Alexander en Bas.
J.Strijker uit Dedemsvaart schreef op 12 september 2018:
De firma Riezebos heeft bij ons Balkonbeglazing geplaats, Nette beleefde monteurs en keurig afgeleverd.

Deze firma kan ik als bouwkundige wel aan bevelen !!!!
Familie Mulder uit Zwolle schreef op 6 juli 2018:
Firma Riezebos heeft de kozijnen van de keuken vervangen door kunststof kozijnen met HR+++ (triple) glas. Er is goed geholpen met meedenken in de uitvoering en ontwerp. De beide, goed op elkaar ingewerkte en ervaren monteurs hebben het geheel vlot in één dag uitgevoerd. Ze werkten hierbij nauwkeurig en netjes. Het geheel werd opgeruimd en schoon opgeleverd. Het werk is geheel volgens wens geleverd!
Fam Spoelder uit Hasselt schreef op 4 december 2017:
Vorige week nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Van offerte tot realisatie is het hele traject naar volle tevredenheid verlopen. Perfecte service, goed vakmanschap en de twee medewerkers waren erg behulpzaam, netjes, beleefd en gezellig ;-). Wanneer we toe zijn aan de volgende klus, gaan we zeker weer contact opnemen !