Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
82 berichten.
Fam. Schimmer uit Zwolle schreef op 25 oktober 2018:
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Riezebos heeft alles uitstekend en in goed overleg gepland. Ook werd door Riezebos goed meegedacht. Uitstekend personeel, harde werkers en goed werk geleverd. Vooral onze dank aan Alexander en Bas.
J.Strijker uit Dedemsvaart schreef op 12 september 2018:
De firma Riezebos heeft bij ons Balkonbeglazing geplaats, Nette beleefde monteurs en keurig afgeleverd.

Deze firma kan ik als bouwkundige wel aan bevelen !!!!
Familie Mulder uit Zwolle schreef op 6 juli 2018:
Firma Riezebos heeft de kozijnen van de keuken vervangen door kunststof kozijnen met HR+++ (triple) glas. Er is goed geholpen met meedenken in de uitvoering en ontwerp. De beide, goed op elkaar ingewerkte en ervaren monteurs hebben het geheel vlot in één dag uitgevoerd. Ze werkten hierbij nauwkeurig en netjes. Het geheel werd opgeruimd en schoon opgeleverd. Het werk is geheel volgens wens geleverd!
Fam Spoelder uit Hasselt schreef op 4 december 2017:
Vorige week nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Van offerte tot realisatie is het hele traject naar volle tevredenheid verlopen. Perfecte service, goed vakmanschap en de twee medewerkers waren erg behulpzaam, netjes, beleefd en gezellig ;-). Wanneer we toe zijn aan de volgende klus, gaan we zeker weer contact opnemen !
Fam van Riel uit Zwolle schreef op 15 oktober 2017:
Bouwbedrijf Riesebos heeft bij ons een grote verbouwing uitgevoerd, waaronder een erker.
Wij zijn zeer tevreden, het resultaat is boven verwachting . Zeer deskundig personeel en goede sfeer.
Fam G Kloosterman uit Genemuiden schreef op 4 oktober 2017:
Een paar weken geleden nieuwe kunststof kozijnen boven vervangen we zijn zeer tevreden over het hele traject, alles bijzonder goed verlopen, ook de twee mannen die de klus uitgevoerd hebben waren erg behulpzaam, zeer netjes, erg beleeft, kortom dit bouwbedrijf is echt een aanrader in het uitvoeren van dit soort klussen, nogmaals hartelijk dank.
Familie Van Herwaarden-Janmaat uit Lelystad schreef op 14 augustus 2017:
Onlangs, wilden de door de firma Riezebos geplaatste tuindeuren niet meer in het slot. Dat gebeurde jaren na de plaatsing. Een bijzonder prettige, ervaring was het, dat met één telefoontje de volgende dag al iemand langs kwam om het probleem op te lossen! En dat ook nog als service!
familie Timmerman uit Genemuiden schreef op 7 juni 2017:
We zijn zeer tevreden over bouwbedrijf Riezebos. Afspraken werden nagekomen en het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Voor een volgende verbouwing zullen we zeker dit bedrijf weer raadplegen!
Timmerman schreef op 14 mei 2017:
Het was een zeer prettige samenwerking je weet precies wat en wanneer er iets gaat gebeuren en de werknemers waren kundig vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik kan het iedereen aanraden om bij Riezebos je klus te laten doen.
Meiberg uit Zwolle schreef op 5 mei 2017:
Wij hebben een zeer slechte ervaring met bouwbedrijf Riezebos raden niemand aan met hen in zee te gaan. Zolang je niet getekend hebt, zijn ze zeer toegankelijk maar een maal getekend begint de ellende. We zitten na 1 jaar nog met de naweeën. Deuren die niet goed sluiten.