Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
76 berichten.
Familie Van Herwaarden-Janmaat uit Lelystad schreef op 14 augustus 2017:
Onlangs, wilden de door de firma Riezebos geplaatste tuindeuren niet meer in het slot. Dat gebeurde jaren na de plaatsing. Een bijzonder prettige, ervaring was het, dat met één telefoontje de volgende dag al iemand langs kwam om het probleem op te lossen! En dat ook nog als service!
familie Timmerman uit Genemuiden schreef op 7 juni 2017:
We zijn zeer tevreden over bouwbedrijf Riezebos. Afspraken werden nagekomen en het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Voor een volgende verbouwing zullen we zeker dit bedrijf weer raadplegen!
Timmerman schreef op 14 mei 2017:
Het was een zeer prettige samenwerking je weet precies wat en wanneer er iets gaat gebeuren en de werknemers waren kundig vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik kan het iedereen aanraden om bij Riezebos je klus te laten doen.
Meiberg uit Zwolle schreef op 5 mei 2017:
Wij hebben een zeer slechte ervaring met bouwbedrijf Riezebos raden niemand aan met hen in zee te gaan. Zolang je niet getekend hebt, zijn ze zeer toegankelijk maar een maal getekend begint de ellende. We zitten na 1 jaar nog met de naweeën. Deuren die niet goed sluiten.
v. Oostenbrugge uit Zwolle schreef op 12 april 2017:
Communicatie voorafgaand aan de bouw liep wat stug.

Het eindresultaat en de mannen die hier gewerkt hebben, lieten ons dit snel vergeten. Top service, top jongens, Betrouwbaar en deadlines gehaald.
Christine Morée uit Zwolle schreef op 15 maart 2017:
Ben zeer tevreden over de werkzaamheden die bij mij verleend zijn.
De werknemers waren deskundig, vriendelijk en behulpzaam.
Ik zal uw bedrijf aan een ieder promoten.
E.Koridon uit Zwolle schreef op 27 februari 2017:
De oude kozijnen zijn vervangen door prachtige nieuwe, ook een nieuwe schuifpui. Muurtje eruit en ik ben er erg blij mee en het is allemaal keurig en netjes gedaan.
Voor een volgende klus zal ik zeker weer naar Riezebos gaan !
Familie Horn uit Almere schreef op 8 februari 2017:
De verbouwing van onze woonkamer en toilet is prima verlopen. Precies volgens planning en zelfs nog iets sneller. Prettige en vriendelijke mensen die hier het werk kwamen doen. Fijn dat de opzichter (Johan) geregeld even langs kwam om te kijken hoe alles verliep en om even bij te praten. De paar zaken die iets anders liepen dan verwacht zijn op een hele prettige manier opgelost. Dus voor een volgende klus zullen we zeker weer contact opnemen voor een offerte. En we zullen Riezebos van harte aanbevelen.
Familie Pouderoyen uit Lelystad schreef op 7 maart 2016:
Verbouwing achtergevel middels vervanging van bestaande bouw door kunst stof kozijnen
De klus was heel netjes en vakkundig uitgevoerd,
er is heel erg hard gewerkt door Harald en Bert.
Daar waar nodig was is er heel goed geluisterd naar de klant en de uitvoering was en is nog steeds een perfecte match we zijn er blij mee in iets meer da 2½ dag was de klus geheel af wij zijn er blij mee en kunnen
Riezenbos Bouwbedrijf van harte bij u aanbevelen

Familie Pouderoyen-Dozy
R.Boering uit Zwartsluis schreef op 7 maart 2016:
De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid volbracht. De complimenten aan de beide medewerkers van uw bedrijf. Niets was hun te veel en alles was te overleggen. Helaas heb ik ze niet kunnen bedanken, daarom vraag ik of u onze dank over te brengen aan hen. Voor een volgende klus zullen we zeker denken aan de firma Riezebos en we zullen het bedrijf aanbevelen aan mensen uit onze omgeving.