Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
98 berichten.
Lex Walraven uit Gorredijk schreef op 2 december 2020:
Onze serre, ruim dertig jaar oud, was voorzien van een drietal hef-/schuifdeuren met veel hout in de mode van toen, hout dat nodig aan vervanging toe was. Tijd voor een algehele opwaardering. Leo Zwitser van Bouwbedr. Riezebos ontwierp voor ons twee nieuwe puien, enorm veel glas, en aluminium kozijnen. Zelden heb ik zo'n positieve verandering gezien in uitstraling en aan- en uitzicht als nu het geval is. Fantastisch!
En de bouw? Vlekkeloos en schijnbaar moeiteloos. Bij wijze van spreken schoner opgeleverd dan het was. Vakwerk!
Mark van Hoof uit Zwolle schreef op 27 oktober 2020:
We hebben al heel wat aannemers in ons oude huis laten werken. Met Riezebos uiteindelijk de beste ervaring. Onze oude vloer moest vervangen worden, we wilden vloerverwarming in woonkamer en keuken en als ze dan toch bezig gaan ook maar een nieuw plafond en de muren weer strak. verder moesten er wanden geïsoleerd worden, en nieuwe beglazing.

De communicatie was heel zorgvuldig. Je komt natuurlijk heel wat tegen in een oud huis, als de onze dus tussendoor overleg is dan wel zo prettig. De uitvoerders dachten steeds met ons mee, en als ze niet over de juiste informatie beschikten gingen ze direct bellen met hun baas zodat de expertise op tijd aanwezig was.

Het resultaat mag er wezen! Alles is mooi strak afgewerkt. Vloerverwarming werkt prima en ons huis ziet er weer als nieuw uit.

Ook prettig was dat alle timing precies verliep. Vooral handig toen onze vleugelpiano door het raam naar buiten moest en weer naar binnen. Exact op tijd werd de ruit er steeds uitgehaald.

De aflevering was ook heel zorgvuldig waarbij meneer Riezebos zelf nog verbeterpuntjes noteerde die ons nog niet opgevallen waren.

We zijn heel blij. Laat de winter nu maar komen!
A. Kemper uit Lelystad schreef op 3 oktober 2020:
Wij hebben onze garage laten isoleren en zijn over het resultaat erg tevreden. Ook over het feit dat aan het eind van elke dag alles keurig werd opgeruimd. De slogan "U merkt niet dat wij er zijn!" is bij ons bewaarheid. Veel dank aan Berend en Jeroen, die prima werk hebben geleverd.
Bart Hammer & Adrie de Groot schreef op 2 oktober 2020:
Beste Firma Riezebos,

De werkzaamheden (een nieuwe pui in de aanbouw, een nieuw raampje op de 1e etage en drie nieuwe deuren) zijn klaar alles is netjes afgewerkt en opgeruimd.
We willen jullie complimenteren met je medewerkers Harold & Bert, ze hebben keurig werk geleverd, ’t is dat er zoveel vernieuwd is anders zouden we kunnen zeggen "je kunt niet zien dat ze er zijn geweest" (ze hebben zelfs ons het stofzuigen uit de handen genomen 😊)
Alles is netjes afgewerkt, wij zijn zeer tevreden
D Verhoek uit Genemuiden schreef op 22 juni 2020:
we zijn zeer tevreden over de wijzigingen in onze woning, keurig gewerkt door de mannen van Riezebos
Natalia&Daniel uit Almere schreef op 29 april 2020:
Wij zijn erg tevreden over de geleverde dienst(en) van Bouwbedrijf Riezebos. Van het begin tot eind zijn wij naar tevredenheid geholpen en te woord gestaan. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Een bedrijf waar je op kan bouwen ;-).
Wim en Hettie de Ruiter uit Zwolle schreef op 22 maart 2020:
Riezebos heeft fantastisch werk geleverd alles volgens een strak afgesproken schema. Veel advies gekregen van Klaas Willem. Een complete metamorfose van de kamer en (open) keuken. De buren waren keurig op de hoogte gebracht door Riezebos voor evt. overlast konden ze met hen contact opnemen. Dit was helemaal niet nodig want er werd keurig opgeruimd gewerkt. Wonen nu weer met veel plezier in onze woning.
Buning uit Zwolle schreef op 6 februari 2020:
Het ging prima. Aardige mensen en de deur werkt goed. We zijn er tevreden over.
Kikkert uit Zwolle schreef op 15 december 2019:
Wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Onze zolder is veranderd in een een saaie ruimte waar geslapen werd door de vorige bewoners. Doordat ons idee was om de pui welke erin zat te vervangen door een schuifpui, waardoor de hele voorkant in zijn geheel bij het dakterras betrokken kan worden, wat veel extra leefruimte geeft. Op de momenten dat het te fris is om buiten op het terras te zijn, maar de zon wel schijnt, kunnen we dankzij Harald en Bert nu heerlijk genieten van een tuinkamer. Het eerste contact met Leo verliep uitstekend, kundig persoon die met je meedenkt. Helaas duurde het nog lang voordat het zover was, maar toen de dag was aangebroken dat de pui geplaatst werd, was het leed snel geleden. Eindresultaat een prachtige schifpui, keurig netjes gewerkt en vooral ook afgewerkt. De mannen hebben een mooi stukje werk geleverd en niet alleen de mannen van Riezebos werken netjes en op tijd, ook de vaklieden die door Riezebos worden ingehuurd zijn uit het zelfde hout gesneden. Conclusie mochten wij nog eens iets willen laten verbouwen, zullen we zeker bouwbedrijf Riezebos hiervoor inschakelen. Leo, Bert en Harald bedankt!!
Jan en Margo uit Tuk schreef op 27 november 2019:
Wij zijn erg blij en heel tevreden met het eindresultaat van de verbouwing. De gesprekken en mailcontact met Leo verliepen prettig. De mannen Bert en Harald zijn erg kundig, werken netjes en zijn erg plezierig in de omgang. Alles was te overleggen en er werd meegedacht. Dat vond met name mijn man heel prettig. Ook bij alle andere mensen die onder leiding van Riezebos werken was de werkwijze en contact prima. Als wij nog een keer wat nodig zijn staat riezebos bovenaan onze lijst!