Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
75 berichten.
Familie Elte uit Wezep schreef op 26 november 2018:
We hebben besloten een tuinkamer door firma Riezebos te laten bouwen. En hebben hiervan geen minuut spijt gehad. Bij het eerste bezoek aan de showroom kregen we meteen al een prima gevoel. Dachten goed mee en gaven pro en contra’s van alternatieven weer. Duidelijke en goed gedocumenteerde afspraken, korte communicatielijnen, betaling pas als werk gereed is. Eigen personeel deskundig en zeer prettig in de omgang. In het bijzonder Alexander en Bas bedankt voor het vele werk. Jullie hebben er iets prachtigs van gemaakt.
Jannie Rillema en Maarten Matser uit Zwolle schreef op 16 november 2018:
In het voorjaar van 2018 heeft Bouwbedrijf Riezebos onze badkamer vernieuwd. De badkamer is geheel naar onze wensen gemaakt en ingericht door vriendelijke vaklieden die openstonden voor onze vragen en opmerkingen. Al met al heeft de verbouwing twee weken geduurd, maar het resultaat was perfect.
Fam.Pouderoyen uit Lelystad schreef op 26 oktober 2018:
De firma Riezebos heeft een maand geleden bij ons een nieuwe kunststof voordeur geplaatst een wereld van verschil met de oude deur het is heel netjes uitgevoerd en wij zijn er zeer tevreden mee het is het laatste kunststof kozijn wat nog op onze lijst stond en ons huis is nu rondom boven en beneden van kunststof kozijnen voorzien door de firma Riezebos Deze firma kan ik dan ook van harte en warm aanbevelen voor dergelijke renovatie's
Fam. Schimmer uit Zwolle schreef op 25 oktober 2018:
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Riezebos heeft alles uitstekend en in goed overleg gepland. Ook werd door Riezebos goed meegedacht. Uitstekend personeel, harde werkers en goed werk geleverd. Vooral onze dank aan Alexander en Bas.
J.Strijker uit Dedemsvaart schreef op 12 september 2018:
De firma Riezebos heeft bij ons Balkonbeglazing geplaats, Nette beleefde monteurs en keurig afgeleverd.

Deze firma kan ik als bouwkundige wel aan bevelen !!!!
Familie Mulder uit Zwolle schreef op 6 juli 2018:
Firma Riezebos heeft de kozijnen van de keuken vervangen door kunststof kozijnen met HR+++ (triple) glas. Er is goed geholpen met meedenken in de uitvoering en ontwerp. De beide, goed op elkaar ingewerkte en ervaren monteurs hebben het geheel vlot in één dag uitgevoerd. Ze werkten hierbij nauwkeurig en netjes. Het geheel werd opgeruimd en schoon opgeleverd. Het werk is geheel volgens wens geleverd!
Fam Spoelder uit Hasselt schreef op 4 december 2017:
Vorige week nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Van offerte tot realisatie is het hele traject naar volle tevredenheid verlopen. Perfecte service, goed vakmanschap en de twee medewerkers waren erg behulpzaam, netjes, beleefd en gezellig ;-). Wanneer we toe zijn aan de volgende klus, gaan we zeker weer contact opnemen !
Fam van Riel uit Zwolle schreef op 15 oktober 2017:
Bouwbedrijf Riesebos heeft bij ons een grote verbouwing uitgevoerd, waaronder een erker.
Wij zijn zeer tevreden, het resultaat is boven verwachting . Zeer deskundig personeel en goede sfeer.
Fam G Kloosterman uit Genemuiden schreef op 4 oktober 2017:
Een paar weken geleden nieuwe kunststof kozijnen boven vervangen we zijn zeer tevreden over het hele traject, alles bijzonder goed verlopen, ook de twee mannen die de klus uitgevoerd hebben waren erg behulpzaam, zeer netjes, erg beleeft, kortom dit bouwbedrijf is echt een aanrader in het uitvoeren van dit soort klussen, nogmaals hartelijk dank.
Familie Van Herwaarden-Janmaat uit Lelystad schreef op 14 augustus 2017:
Onlangs, wilden de door de firma Riezebos geplaatste tuindeuren niet meer in het slot. Dat gebeurde jaren na de plaatsing. Een bijzonder prettige, ervaring was het, dat met één telefoontje de volgende dag al iemand langs kwam om het probleem op te lossen! En dat ook nog als service!