Dakkapellen

Door middel van dakkapellen kunt u van die krappe zolderkamer toch een ruime kamer maken met voldoende stahoogte. Hierdoor wordt de kamer een stuk leefbaarder, waardoor u deze sneller zult gebruiken. Dakkapellen kunnen door Riezebos Bouwbedrijf worden gerealiseerd bij een nieuwbouwwoning, maar ook op een bestaande woning. Aangezien de vakmensen van Riezebos uiterst zorgvuldig te werk gaan, zullen uw dakpannen en dak niet beschadigen tijdens het bevestigen van de dakkapel. Hierdoor behoudt u het mooie aanzicht van uw huis èn krijgt u meer ruimte.

Dakkapellen zijn er in veel verschillende maten en kleuren. U kunt de traditionele dakkapellen plaatsen met een schuin dak, maar ook met een plat dak. De dakkapellen worden meestal gemaakt van onderhoudsarme materialen, zoals Trespa, Keralit, Werzalit of Red Cedar. Daarnaast kunt u kiezen voor volledig kunststof dakkapellen met plat dak.

Omdat Riezebos de dakkapellen allemaal prefab in eigen werkplaats maakt wordt eigenlijk altijd in één dag gemonteerd. Zo heeft u de minste overlast!

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Kom ook eens in de uitgebreide showroom.

Hieronder ziet u een aantal situaties vóór en ná de verbouwing

Bunthaak, Hasselt vóór

Bunthaak, Hasselt ná

Herenweg, Zwolle vóór

Herenweg, Zwolle ná

Eerbeek, Zwolle vóór

Eerbeek, Zwolle ná

Tesjeslaan, Zwolle vóór

Tesjeslaan, Zwolle ná

Jagersveld, Lelystad vóór

Jagersveld, Lelystad ná