Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
59 berichten.
Fam Spoelder uit Hasselt
Vorige week nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Van offerte tot realisatie is het hele traject naar volle tevredenheid verlopen. Perfecte service, goed vakmanschap en de twee medewerkers waren erg behulpzaam, netjes, beleefd en gezellig ;-). Wanneer we toe zijn aan de volgende klus, gaan we zeker weer contact opnemen !
Fam van Riel uit Zwolle
Bouwbedrijf Riesebos heeft bij ons een grote verbouwing uitgevoerd, waaronder een erker.
Wij zijn zeer tevreden, het resultaat is boven verwachting . Zeer deskundig personeel en goede sfeer.
Fam G Kloosterman uit Genemuiden
Een paar weken geleden nieuwe kunststof kozijnen boven vervangen we zijn zeer tevreden over het hele traject, alles bijzonder goed verlopen, ook de twee mannen die de klus uitgevoerd hebben waren erg behulpzaam, zeer netjes, erg beleeft, kortom dit bouwbedrijf is echt een aanrader in het uitvoeren van dit soort klussen, nogmaals hartelijk dank.
Familie Van Herwaarden-Janmaat uit Lelystad
Onlangs, wilden de door de firma Riezebos geplaatste tuindeuren niet meer in het slot. Dat gebeurde jaren na de plaatsing. Een bijzonder prettige, ervaring was het, dat met één telefoontje de volgende dag al iemand langs kwam om het probleem op te lossen! En dat ook nog als service!
familie Timmerman uit Genemuiden
We zijn zeer tevreden over bouwbedrijf Riezebos. Afspraken werden nagekomen en het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Voor een volgende verbouwing zullen we zeker dit bedrijf weer raadplegen!
Timmerman
Het was een zeer prettige samenwerking je weet precies wat en wanneer er iets gaat gebeuren en de werknemers waren kundig vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik kan het iedereen aanraden om bij Riezebos je klus te laten doen.
Meiberg uit Zwolle
Wij hebben een zeer slechte ervaring met bouwbedrijf Riezebos raden niemand aan met hen in zee te gaan. Zolang je niet getekend hebt, zijn ze zeer toegankelijk maar een maal getekend begint de ellende. We zitten na 1 jaar nog met de naweeën. Deuren die niet goed sluiten.
v. Oostenbrugge uit Zwolle
Communicatie voorafgaand aan de bouw liep wat stug.

Het eindresultaat en de mannen die hier gewerkt hebben, lieten ons dit snel vergeten. Top service, top jongens, Betrouwbaar en deadlines gehaald.
Christine Morée uit Zwolle
Ben zeer tevreden over de werkzaamheden die bij mij verleend zijn.
De werknemers waren deskundig, vriendelijk en behulpzaam.
Ik zal uw bedrijf aan een ieder promoten.
E.Koridon uit Zwolle
De oude kozijnen zijn vervangen door prachtige nieuwe, ook een nieuwe schuifpui. Muurtje eruit en ik ben er erg blij mee en het is allemaal keurig en netjes gedaan.
Voor een volgende klus zal ik zeker weer naar Riezebos gaan !